Life

Dana Roba, primele imagini după ce a fost atacată cu ciocanul de soț: ”Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc”

Dana Roba, primele poze după ce a fost lovită în cap cu toporul, de partener. Ce a mărturisit make-up artistul la externare.
26.06.2023 | 19:40
Dana Roba primele imagini dupa ce a fost atacata cu ciocanul de sot Numi vine sa cred cum am aratat si cum arat acum Nu ma recunosc
Dana Roba, primele poze după ce a fost lovită în cap cu toporul, de partener. Ce a mărturisit make-up artistul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a apărut pe sticlă și oamenii au putut vedea primele imagini după ce a fost atacată cu toporul de soț. Medicii au fost convinși că o să moară și nu îi mai dădeau nicio șansă, însă din fericire, a reușit să se recupereze.

Dana Roba, primele poze după ce a fost lovită în cap cu toporul, de partener. Ce a mărturisit make-up artistul

Dana Roba a vorbit pentru prima dată despre trauma cu care se confruntă. Pe Internet au fost făcute publice și primele poze după ce a fost lovită în cap cu toporul, de partenerul de viață cu care are două fete. Vezi aici primele imagini.

ADVERTISEMENT

Cunscutul make-up artist din Timișoara se declară o femeie norocoasă și binecuvântată pentru că a reușit să se recupereze după ce i-a fost spart craniul în mai multe locuri. În plus, mâinile sale au fost distruse.

În aceeași notă, vedeta susține că soțul său a premeditat totul și că toporul respectiv nu era înainte în casa sa. La mai bine de 3 săptămâni de când a ajuns în stare gravă la spital, fosta iubită a lui Nicolae Guță a putut să privească pozele din 5 iunie 2023.

ADVERTISEMENT

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată.

Nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum”, a mărturisit Dana Roba într-un interviu de la România TV.

Dana Roba, amintiri din noaptea tragediei

Dana Roba are mai multe amintiri din noaptea tragediei și spune că partenerul de viață, Daniel, nu avea niciun motiv pentru care să o atace. Vedeta a subliniat că nu i-a fost infidelă niciodată în cei 7 ani de relație.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, make-up artistul l-a rugat în seara în care a fost lovită cu toporul să o lase în pace. Din păcate, bărbatul s-a enervat extrem de rău, garantându-i că o va omor, călcând-o cu picioarele pe față.

„Nu știu de ce a făcut asta. Când o să mă fac bine vreau să dau ochii cu el să îl întreb pentru că am fost foarte bună cu el. Nu a muncit nicio zi în viața mea, dar eu am muncit pentru toată lumea și am întreținut 2 copii.

Fetele mele sunt foarte bine, la școli private și doar eu am fost…”, a mai spus Dana Roba, mai arată sursa menționată mai devreme. Până acum vedeta nu s-a întâlnit cu bărbatul de care vrea să divorțeze.

ADVERTISEMENT