Life

Dana Rogoz, mărturie la 8 ani de la moartea tatălui: ”Am început să plâng necontrolat”

Dana Rogoz s-a confesat la 8 ani de când și-a pierdut tatăl. Actrița și-a amintit un episod remarcabil de când a împlinit 18 ani, dar și cum a pregătit înmormântarea bărbatului.
10.05.2022 | 12:41
Dana Rogoz marturie la 8 ani de la moartea tatalui Am inceput sa plang necontrolat
Dana Rogoz, confesiune despre regretatul său tată. Bărbatul a murit în urmă cu 8 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Figura paternă a lipsit o perioadă de lângă vedetă, asta pentru că părinții au divorțat în urmă cu ani buni. Șatena a dezvăluit acum cadoul pe care l-a primit de la regretatul său tată în ziua în care și-a organizat majoratul.

Dana Rogoz, confesiune despre regretatul său tată. Bărbatul a murit în urmă cu 8 ani

Dana Rogoz nu poate uita ultima rugăminte a regretatului său tată și nici ultimele cuvinte pe care i le-a spus. Actrița și-a amintit clipele în care bărbatul fusese transferat de la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu leucemie.

ADVERTISEMENT

„Majoratul mi l-am făcut într-o discotecă din regie. Eram îmbrăcată cu o bustieră albastră «sexy», cu o fustă de blugi extrem de scurtă, dar «sexy», pe care o prietenă îmi cususe cifrele 1 și 8, și niște tocuri «sexy».

Am primit atunci cele mai multe seturi de lenjerie intimă din viața mea, toate foarte «sexy». Tata mi-a oferit cadou o păpușă de porțelan. Mi-a spus că e o păpușă care compensează păpușile lipsă din copilăria mea, când el nu mi-a fost aproape.

ADVERTISEMENT

M-am emoționat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e păpușa de porțelan din vitrină. Îl mutaseră pe secția de terapie intensivă cu o zi înainte. Dar mă rugase să îi aduc un iaurt din rezervă, așa că m-am întors în clădirea în care fusese inițial internat.

Am intrat în încăperea aceea micuță, cu o hartă mare și fără televizor și m-am mirat că patul lui era strâns și noptiera golită. O doamnă în halat roșu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul și o banană.

ADVERTISEMENT

«Păi am înțeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie» – «Dacă iese, nu-i problema domnișoară, imediat îi pregătim patul la loc». Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine”, a scris Dana Rogoz pe contul de Instagram.

Dana Rogoz: ”Nu eram pregătită pentru detaliul ăla”

Dana Rogoz a organizat înmormântarea alături de cei doi frați, punctând faptul că nu știa care sunt obiceiurile care țin de conducerea unui om pe ultimul drum. Vedeta a izbucnit în plâns când și-a dat seama că și-a pierdut tatăl.

ADVERTISEMENT

„În supermarket, împreună cu frații mei, Radu și Andrei, dar și cu Monica, soția lui Andrei, cumpăram prosoape, farfurii, căni și mâncarea preferată a lui tata, pentru pomană.

ADVERTISEMENT

Frate-miu îi alesese o pereche de ciorapi noi și în drum spre casă de marcat am citit pe eticheta că erau «șosete antibacteriene». Ne-a bufnit râsul, d-ăla isteric, necontrolat. Dar când am ajuns să plătim, pe banda de supermarket, am observat un pieptăn micuț, nou, de pus în haina lui.

Nu știam obiceiul și nu eram pregătită pentru detaliul ăla. Brusc, pieptănul ăla ridicol, care se mișca lent pe banda de cauciuc, mi s-a părut cel mai trist lucru din lume. Și am început să plâng, necontrolat. Tata e un pieptăn.

Tata e în amintiri, e în poveștile mele, e în poze, e în cimitir, e în anumite obiecte care mă înconjoară, e în fleacuri, tata e în detalii. Pentru că tata a murit acum fix 8 ani”, a mai completat actrița.