Life

Fiica Danei Rogoz a împlinit 2 ani. Cum a sărbătorit actrița: „Totul mă copleșește”

Lia, fiica cea mică a Danei Rogoz a împlinit 2 ani pe 20 mai 2022, iar actrița a recunoscut că este copleșită. Ce cadou a primit micuța cu ocazia zilei de naștere?
20.05.2022 | 17:28
Fiica Danei Rogoz a implinit 2 ani Cum a sarbatorit actrita Totul ma copleseste
Fiica Danei Rogoz a împlinit 2 ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lia Bucuria, așa cum o alintă părinții, a împlinit 2 ani. Dana Rogoz a recunoscut că nu-și poate da seama cât de repede a trecut timpul și că emoțiile o copleșesc când se gândește că micuța ei crește atât de repede. Actrița a dezvăluit cum vor sărbători această zi specială.

Lia, fetița Danei Rogoz a împlinit 2 ani. Cum a sărbătorit îndrăgita actriță

Lia, fetița Danei Rogoz și a lui Radu Dragomir, a împlinit 2 ani, prilej cu care Cătălin Măruță a sunat-o pe actriță pentru a-i ura „La mulți ani” micuței, în timpul emisiunii sale difuzate pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a mărturisit că îi este greu să accepte faptul că Lia crește atât de repede. Împreună cu Vlad, fiul său mai mare, au împodobit casa de sărbătoare. Pentru a marca evenimentul, actrița plănuiește să aibă o seară de karaoke alături de familia sa.

„Nu-mi vine să cred că a mai trecut un an, că fetița mea face 2 ani. Accept cu greu asta. Sunt foarte fericită și emoționată și așteptăm să vină restul familiei acasă, să sărbătorim.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Lia o să sufle în tort și o să facem un super karaoke-party cu melodii pentru copii. Mâine ne mai vedem cu un grup de copii la iarbă verde, mergem să dăm mâncare animăluțelor. 

Vlad a fost parte din această organizare, noi ne-am trezit înaintea Liei. Am stat toți acolo lângă pătuțul ei, am așteptat să se trezească, să-i cântăm. Este foarte drăguț și s-a transformat foarte mult de când e fratele mai mare”, a declarat Dana Rogoz.

ADVERTISEMENT

„Totul mă copleșește”

Dana Rogoz a adăugat că toate aniversările copiilor săi o emoționează și că, în fiecare an, se abține cu greu să nu plângă. De ziua celor mici, actrița și soțul ei obișnuiesc să le ofere în dar câte un tablou personalizat, lucru care s-a întâmplat și de această dată.

„Mă abțin cu greu să nu plâng. De ieri mă gândesc la asta. Mă emoționează teribil de tare aniversările copiilor mei și faptul că timpul trece. La fiecare nou prag, plâng și de emoția timpului trecut și de emoția aventurii ăsteia extraordinare care urmează. Totul mă copleșește.

ADVERTISEMENT

I-am făcut cadou o adresă de e-mail unde-i trimitem din când în când mesaje. I-am scris și astăzi, desigur, pentru că e o zi importantă. Și am reluat aceeași tradiție. Adică, am comandat un alt tablou care să marcheze cea de-a doua aniversare”, a spus Dana Rogoz.

Ce sfaturi le-a oferit Dana Rogoz părinților?

Dana Rogoz le-a oferit și două sfaturi prețioase părinților. Aceasta le-a spus să petreacă timp cât mai mult alături de micuții lor și să imortalizeze momentele din viața copiilor.

„Timpul trece super repede și ăsta e cel mai bun sfat pe care aș vrea să-l ofer părinților. Să fiți acolo lângă ei, să nu vă fie teamă că dorm prea mult în patul vostru sau stau prea mult în brațele voastre. Astea sunt singurele amintiri cu care rămânem. 

Un alt sfat este că uiți, din păcate, foarte multe lucruri și pozele, videourile pe care le mai ai cu ei din momente zilnice, când beau lăptic, când fac primul pas, astea devin cele mai importante lucruri”, a încheiat actrița.

 

ADVERTISEMENT
Tags: