Life

Dana Săvuică a dezvăluit dieta pe care o urmează. Ce alimente consumă: “Nu simți că îți e foame. E fenomenal”

Dana Săvuică a dezvăluit care este dieta ce o ajută să se mențină în formă. Alimentele pe care le consumă fostul fotomodel.
12.03.2024 | 07:54
Dana Savuica a dezvaluit dieta pe care o urmeaza Ce alimente consuma Nu simti ca iti e foame E fenomenal
Ce dietă urmează Dana Săvuică. Sursa foto: Facebook, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Săvuică a dezvăluit care este dieta pe care o urmează. Aceasta a ajutat-o foarte mult și nu simte foamea, deoarece poate consuma mai multe alimente.

Dieta pe care o urmează Dana Săvuică

Fostul model încearcă să aibă un stil de viață sănătos, motiv pentru care a apelat la o dietă care face minuni pentru corpul ei. Nu este vorba despre o dietă care promite lucruri nerealiste, după cum a spus vedeta, deoarece acestea nu sunt deloc sănătoase.

ADVERTISEMENT

Crush-diet (n.r. când nu mănânci nimic) nu face bine organismului, nici măcar mental nu este OK. Crizele de foame duc la depresie, nervozitate, la dureri de cap, la amețeli, stări de somnolență.

Organismul încearcă să își salveze metabolismul și tu te joci cu focul. O faci pe pielea ta”, a spus Dana Săvuică la Pastila de Frumusețe, potrivit DCMedical.ro.

ADVERTISEMENT

Dieta urmată de Dana Săvuică este slabă în calorii, dar bogată din punct de vedere nutritiv. Aceasta conține peste 36 de nutrienți necesari pentru organism.

Este vorba despre o dietă care a fost creată de medici specialiști în obezitate și este deja veche de zeci de ani. Vedeta urmează dieta și reușește să-i asigure organismului ceea ce are nevoie și poate să o țină pe termen lung, nu doar atunci când are nevoie să slăbească.

ADVERTISEMENT

Datorită acestei diete, eu pot să slăbesc atunci când am nevoie, să arăt bine în costum de baie, când călătoresc sau înainte de un eveniment, dar în același timp o pot menține pe termen lung pentru că are produse bio, naturale, este foarte variată”, a mai spus ea.

Ce alimente poate consuma vedeta

În continuare, Dana Săvuică a dezvăluit care sunt alimentele pe care le poate consuma atunci când ține această dietă. Există numeroase variante de preparate în această dietă, mai ales shake-uri, care se prepară destul de simplu.

ADVERTISEMENT

În această dietă, sunt șase mese pe zi, dar se pot consuma și deserturi. Vedeta a reușit să slăbească cu această dietă, care a ajutat-o să se simtă bine cu silueta ei.

“De la supă de roșii, la cous-cous, la risotto, la omletă, există o varietate mare de mâncăruri pe care poți să le creezi. Sunt shake-uri care se prepară extrem de ușor și pe care le poți lua cu tine. Sunt shake-uri din fructe de pădure, vanilie, mango. Există cereale de ovăz.

Pur și simplu pui apă, produsul și ai mâncarea pentru micul dejun. Sunt atât de bine realizate încât nu simți că ți-e foame, nu simți că pierzi mesele bogate în carbohidrați, cu prăjituri, paste, cartofi. Acestea te conduc spre a-ți scădea greutatea, dar nu simți lucrul acesta.

Nu e o povară. Este dieta NUPO care a fost adusă în România acum doi ani de zile. E un fenomen. La dieta NUPO sunt șase mese pe zi. Au dulciuri, budincă, este fenomenal. Pentru mine a fost cea mai bună soluție pentru a arăta bine, pentru a mă simți bine în corpul meu”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: