Life

Dana Săvuică a fost operată de urgență. “Urlam de durere. Mă refac rapid. Eu sunt femeia taifun”

Dana Săvuică a trecut prin momente cumplite. A ajuns de urgență la spital și a fost operată, după ce s-a prăbușit în casă și nu s-a mai putut ridica. Vedeta a dezvăluit că a avut dureri groaznice.
10.11.2021 | 23:56
Dana Savuica a fost operata de urgenta Urlam de durere Ma refac rapid Eu sunt femeia taifun
Dana Săvuică a fost operată de urgență. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Săvuică a trăit un adevărat coșmar. S-a prăbușit în baie și nu s-a mai putut mișca.

Vedeta a ajuns de urgență la spital și medicii au decis să o opereze după ce au constata că avea hernie de disc.

Aceasta a declarat că avea dureri de aproape două luni și exista riscul să-i paralizeze un picior. Doctorii i-ai recomandat să stea liniștită în pat trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică a fost operată de urgență. “Urlam de durere. Mă refac rapid. Eu sunt femeia taifun”

Dana Săvuică a făcut primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Aceasta a povestit clipele cumplite pe care le-a trăit duminică. S-a prăbușit în baie și nu s-a mai putut mișca. Durerile la spate erau atât de mari încât vedeta spune că urla și dădea cu pumnii în pereți.  Sora acesteia a chemat imediat salvarea.

A ajuns direct la spital, iar doctorii au decis să o opereze de urgență.

Imagine din spital
Imagine din spital

 

Dana Săvuică a făcut primele declarații de pe patul de spital în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

“Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea.(…) Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri?

Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă. Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun”, a spus Dana Săvuică pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. 

Dana Săvuică a recunoscut că ar fi trebuit să se opereze cu ceva timp în urmă, dar i-a fost teamă.

ADVERTISEMENT

“Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT