Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Danciu sau Baiaram? „E vorba de atitudine, dar o să vedeți că-și va reveni”

Sorin Cârțu crede că la momentul actual Marian Danciu este mai bun decât Ștefan Baiaram, dar speră ca cel din urmă să își revină la forma cu care s-a consacrat.
05.10.2023 | 17:57
Danciu sau Baiaram E vorba de atitudine dar o sa vedeti casi va reveni
Sorin Cârțu vorbește despre rivalitatea dintre Marian Danciu și Ștefan Baiaram. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Danciu, jucătorul de 21 de ani de la Universitatea Craiova, este marea speranță a oltenilor din acest sezon. Fotbalistul de 21 de ani profită de regula U21 și joacă des.

Danciu sau Baiaram, pe cine pariază Sorin Cârțu?

Forma bună a lui Marian Danciu a generat o dezbatere printre fanii olteni: cine ar trebui să fie titular în echipa condusă de tandemul Corneliu Papură – Dragoș Bon, el sau Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu crede că Ștefan Baiaram trece printr-un moment greu deoarece este tânăr și a trecut prin multe accidentări în ultimul timp.

În același timp, fostul președinte al Universității Craiova spune că acest fotbalist poate deveni un nume foarte mare în fotbalul nostru, mai ales că acesta are calități tehnice foarte bune.

ADVERTISEMENT

Despre Marian Danciu spune că este un fotbalist foarte bun, care are calități ofensive foarte bune. Ca atitudine, acesta se prezintă mai bine decât Baiaram, crede Cârțu.

Baiaram trece printr-o perioadă grea. Danciu este un jucător caracteristic pentru o alergare de durată. El este un mijlocaș ofensiv, spre atac poarte să joace. Are atitudine. La momentul ăsta, eu văd în Baiaram o calitate de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă și cu el, sunt tineri, trec prin situații, a avut multe accidentări. Va reveni, e tare și are procedee tehnice care să îl ajute în a se exprima și a începe din nou să epateze”, a spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Cârțu este impresionat de Danciu

În același timp, Sorin Cârțu crede că Marian Danciu va crește mult în perioada următoare, fiind un jucător cu calități foarte bune și care are avantajul de a fi polivalent.

ADVERTISEMENT

Îmi place Danciu, copilul ăsta. Într-un fel ne-a mai luat și grija asta cu U21. Până acum eram: ‘Dacă nu e Baiaram ce facem’. Țineți minte. Când eram președinte la echipă n-a fost cantonament de vară sau iarnă în care Danciu să nu fie luat

Dar de fiecare dată toți antrenorii care l-au pregătit, care erau la echipă, niciodată nu a venit cineva cu vreo idee. La antrenamente poate a mai fost chemat p-acolo, dar niciunul nu l-a luat într-o situație din asta de primii 18, să-l promoveze.

E un jucător tehnic. Poate și mai devreme ar fi promovat dacă avea mai multă forță. El știe și cu piciorul drept și cu piciorul stâng, când primește balonul fentează adversarii”, a spus Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu vorbește despre rivalitatea Danciu - Baiaram

ADVERTISEMENT