Sport

Danezii, ironici după penalty-ul din Nordsjaelland – FCSB: „Să se bucure că nu e VAR în Mickey Mouse League”

Nordsjaelland a câștigat meciul cu FCSB, scor 2-0 în returul din Conference League. La penalty-ul obținut de gazde, danezii susțin că a fost primit prea ușor și că ar fi trebuit să se bucure pentru că nu a existat VAR.
17.08.2023 | 22:15
Danezii ironici dupa penaltyul din Nordsjaelland  FCSB Sa se bucure ca nu e VAR in Mickey Mouse League
FC NORDSJAELLAND-FCSB, UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE
ADVERTISEMENT

În returul din Danemarca al lui FCSB cu Nordsjaelland, roș-albaștrii au fost învinși cu 2-0. Primul gol a venit după un penalty acordat mult prea ușor de centralul din Kosovo. Din păcate pentru formația lui Charalambous, la meciul din Conference League nu există sistem VAR.

Reacția danezilor după ce Nordsjaelland a primit penalty

Nordsjaelland a obținut un penalty în minutul 41. Arbitrul din Kosovo, Genc Nuza a dictat lovitura de pedeapsă în favoarea gazdelor. Faultul s-a produs la un contact ușor dintre Mohammed Diomande și Alexandru Pantea, unde pare că românul l-ar fi faultat.

ADVERTISEMENT

Junraliștii din Danemarca au fost de părere că Nordsjaelland a primit prea ușor lovitura de la 11 metri: “Oliver Antman l-a găsit liber în careu pe Diomand, iar mijlocașul este atins ușor pe umăr și cade la pământ. E penalty!”, au scris cei de la Bold.

Chiar și suporterii danezilor au fost de părere că arbitrul a exagerat cu decizia la posibilul fault al lui Pantea. În secțiunea de comentarii a site-ului fanii au scris mai multe comentarii cu privire la meciul dintre Nordsjaelland și FCSB. Aceștia au reacționat și la penalty-ul gazdelor.

ADVERTISEMENT
  • “Nordsjaelland trebuie să se bucure că nu există VAR în Mickey Mouse League. A fot o mare simulare”
  • “De trei ori a simulat Nordsjaelland, suficient pentru un Oscar. Chiar dacă sper că vor câștiga, e foarte stupid să urmărești așa ceva”
  • “Pentru o secundă am crezut că arbitrul fluieră pentru simulară. Ținerea a fost foarte ușoară. Aș fi fost noarte nervos dacă eram fanul echipei adverse”

Au fost câteva dintre comentariile suporterilor din Danemarca, cu privire la duelul dintre Nordsjaelland – FCSB, din Conference League.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a câștigat pariul cu Horia Ivanovici

La emisiunea MAX Profețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici au pus un pariu pe calificarea lui FCSB mai departe în Conference League. Se pare că invitatul special al emisunii a câștigat pariul cu gazda, Horia Ivanovici. Cei doi trebuie să bea un pahar de șampanie îmoreună la următoarea ediție e emisiunii cu Dumitru Dragomir.

“N-am vorbit cu Gigi Becali, dar nu se califică cu danezii. Bă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Dacă se califică cu danezii beau un pahar de șampanie cu tine. Așa rămâne pariul. La fotbal e posibil orice, dar nu cred că se califică.

ADVERTISEMENT

Că sunt eu poreclit ‘Oracolul din Bălcești’, pe dracu, le ghicesc, nu le ghicesc, asta-i viața. De mult nu am mai văzut o echipă așa valoroasă cum au danezii. Erau în 10 și nu trăgeau de timp, n-au dat mingea în tribună și atacau în draci. Asta e o echipă cu o mentalitate sportivă la cel mai înalt nivel.”, a declarat Dragomir.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT