Fotbal intern

Dani Coman, avertisment pentru Daniel Pancu: „Face cea mai mare greșeală din carieră!”

18.05.2020 | 16:02
Dani Coman avertisment pentru Daniel Pancu Face cea mai mare greseala din cariera
ADVERTISEMENT

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a criticat decizia lui Daniel Pancu, fostul său coleg de la Rapid, de a accepta să devină președintele „giuleștenilor”.

Avertismentul lui Dani Coman pentru Daniel Pancu

Dani Coman consideră că Daniel Pancu nu trebuie să se amestece în problemele administrative ale Rapidului și să își vadă mai departe de cariera de antrenor:

ADVERTISEMENT

Eu cred că e o mare greșeală pe care o face Pancu și chiar voiam să îl sun azi să îi transmit că face cea mai mare greșeală din cariera lui.

A plecat pe un drum, cel al antrenoratului, a demonstrat că este capabil să ajungă un mare antrenor și sunt ferm convins că va ajunge un mare antrenor.

ADVERTISEMENT

Iar dacă energia lui și atenția lui vor fi distribuite către conducerea administrativă, s-ar putea să aibă probleme mari în carieră”.

„Știu, îmi veți da exemple, și Răzvan Lucescu a fost președinte de club și a ajuns un mare antrenor, dar sunt excepții”, a mai spus Dani Coman pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Cred că trebuie să continue cu antrenoratul”

Dani Coman a continuat și a explicat motivele pentru care crede că Daniel Pancu trebuie să continue în cariera de antrenor: „Eu cred că ar trebui să continue cu antrenoratul și veți vedea că va ajunge un antrenor foarte bun.

Pentru că și fotbalist a fost unul foarte bun, poate unul dintre talentați lângă care am jucat eu”.

ADVERTISEMENT

„În această perioadă, ar trebui să citească, să se documenteze, să meargă la stagii de pregătire la alte echipe, nu să se ocupe de probleme administrative. Acesta este punctul meu de vedere și, repet, chiar voiam să îl sun să îi transmit”, a mai spus Dani Coman.

  • 42 de ani a împlinit Daniel Pancu pe data de 17 august
ADVERTISEMENT