Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dani Coman, declaraţie genială după Hermannstadt – FCSB 2-2: “Ieri mi-a plăcut Dawa”

Dani Coman a avut o declarație genială la FANATIK SUPERLIGA despre Joyskim Dawa. Fundașul celor de la FCSB a greșit în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2.
22.09.2023 | 20:53
Dani Coman declaratie geniala dupa Hermannstadt  FCSB 22 Ieri mia placut Dawa
Dani Coman a avut o reacție genială despre Dawa după Hermannstadt - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dani Coman a avut o reacție genială la FANATIK SUPERLIGA în privința lui Joyskim Dawa. Fundașul central de la FCSB a obișnuit cu intervenții salvatoare în timpul meciurilor, dar și cu gafe inexplicabile. În remiza cu Hermannstadt, jucătorul camerunez a comis penalty și a fost eliminat.

Dani Coman, declaraţie genială după Hermannstadt – FCSB 2-2: “Ieri mi-a plăcut Dawa”

Hermannstadt a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 2-2, în meciul restanță din etapa a 5-a. Sibienii au egalat după gafa lui Joyskim Dawa, care a comis penalty și a văzut cartonașul roșu pentru un fault în careu asupra lui Cristian Neguț.

ADVERTISEMENT

Ulterior, gazdele au fost aproape să marcheze golul victoriei, însă norocul le-a lipsit. Șutul lui Gabi Iancu a nimerit bara, în timp ce Petrișor Petrescu a trimis peste țintă din interiorul careului.

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, a fost întrebat despre Joyskim Dawa, iar fostul portar a avut o reacție genială. „(n.r. îți place Dawa?) Da, ieri mi-a plăcut. Să fim sinceri, nu? Ieri mi-a plăcut foarte mult (n.r. Hermannstadt – FCSB 2-2)”, a declarat Dani Coman, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa, ironizat după Hermannstadt – FCSB 2-2: „A fost cel mai bun de pe teren”

Greșeala lui Joyskim Dawa a cântărit enorm în privința rezultatului final al meciului dintre Hermannstadt și FCSB. Înainte ca fundașul să comită penalty și să fie eliminat, vicecampioana României conducea cu 2-1 după golurile lui Andrea Compagno.

Sorin Cârțu l-a ironizat pe Dawa la FANATIK SUPERLIGA. „Cel mai bun de pe teren a fost Dawa. Dar pentru, cel mai bun de la Sibiu. Eu nu știu, dar am văzut și la primul gol. Eu cred că echipele noastre, ori nu sunt învățate, ori îi ia de cap, nu pot să se exprime pe o minge descoperită. Toată lumea se grăbește și lasă loc.

ADVERTISEMENT

Când este o minge descoperită tu ca apărare trebuie să te strângi, să fi cât mai strâns tu apărarea asta de 4 și să faci puțin pasul în spate. Ce caută Dawa, s-a grăbit să-l atace, să iasă către jucător și s-a încălecat cu Haruț, când el trebuia să strângă și atunci nu mai există spațiu.

Nu știu, ori nu le exersează, ori nici antrenorii nu știu ce să le spună. Am văzut asta și la Universitatea niște goluri primite așa, în special cu FCSB. Dar tu Dawa nu ai voie să ieși acolo. Poate cel mai bine era să iasă Haruț, el acolo a lăsat spațiu între el și Radunovic.

ADVERTISEMENT

Am observat de multe ori în dezvoltare. După mine, în dezvoltarea jocului tu trebuie să apari într-o anumită poziție, nu să fii fixat. Pentru că atunci când se greșește o pasă, te găsește la distanță de jucător. Tu trebuie să apari în spațiu”, a declarat Sorin Cârțu.

Dani Coman, declarație genială despre Joyskim Dawa

ADVERTISEMENT