Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Joyksim Dawa, greşeli capitale în Hermannstadt – FCSB 2-2: „Nea Gigi, trimite-l pe Chiricheş la vraciul Marijana!”

Joyskim Dawa a fost pus sub lupă la Fanatik SuperLiga. Fundașul a greșit decisiv la Sibiu, acolo unde FCSB n-a reușit să ia decât un punct din confruntarea cu Hermannstadt.
22.09.2023 | 11:47
Joyksim Dawa greseli capitale in Hermannstadt  FCSB 22 Nea Gigi trimitel pe Chiriches la vraciul Marijana
Joyksim Dawa, greşeli capitale în Hermannstadt - FCSB 2-2: „Nea Gigi, trimite-l pe Chiricheş la vraciul Marijana!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a fost analizat la sânge în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fundașul central s-a făcut vinovat de golul de 2-2 al sibienilor și va lipsi la următorul meci al FCSB-ului, deplasarea de la Sf. Gheorghe, pentru că a fost eliminat din postură de ultim apărător.

Joyskim Dawa, „mitraliat” după gafele cu Hermannstadt: „Îți stă inima”

Vivi Răchită îl cere urgent înapoi pe Vlad Chiricheș la FCSB! Fostul fundaș, în prezent analist la FANATIK SUPERLIGA, e îngrozit de gafele pe care le-a făcut Joyskim Dawa în partida cu Hermannstadt, dar și de perechea pe care camerunezul o face fie cu Ngezana, fie cu Haruț.

ADVERTISEMENT

„Greșeală mare a lui Dawa. După meciul cu Farul, toată lumea l-a ridicat în slăvi pe el și pe Ngezana. dar dacă te uitai foarte atent la meci, aveau foarte multe ezitări, foarte multe mingi lustruite. Că n-a profitat Farul, asta e altă problemă. Dar și Dawa și Ngezana sunt doi fundași centrali cu care îți stă inima.

Dacă se face pressing agresiv, sus, de către jucătorii adverși, pot greși. Sunt convins că și Ngezana e la fel. Chiricheș e altceva! E de altă calitate. La Chiricheș nu o să vezi o greșeală.

ADVERTISEMENT

Golul marcat de la Hermannstadt, pe așa bulevard în zonă centrală, nu am mai văzut. S-a gripat motorul. Acum parcă mi-aș pune licența de vânător că FCSB nu ia campionatul”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Nu mai e echipa de la începutul campionatului”

După remiza din restanța cu Hermannstadt, FCSB tremură acum pentru prima poziție. CFR Cluj, principala urmăritoare, are cu un meci mai puțin și e la doar trei puncte în spatele liderului. Pe roș-albaștri îi așteaptă acum un meci greu, la Sepsi, duminică, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

„Nu mai e echipa aia de la începutul campionatului. Echipele adverse, și vezi Hermannstadt, cu Măldărășanu, descifrează jocul FCSB-ului, pressing sus, închid pe părțile laterale. Dacă aveau și fundași centrali să facă marcaj, nu filaj la Compango… Cum l-a marcat Găman pe Compagno la goul cu capul îmi aduceam aminte de meciurile noastre cu Bistrița când dădeam un gol din greșeală și trebuia să egaleze ceilalți și ieșeam la ofsaid în careul de 6 metri”, a adăugat fostul fundaș.

„Ne-a zis Gigi că va juca fundaș central stânga, tot acolo a jucat. Dar el nu construiește deloc cu piciorul stâng. Haruț, primele trei mingi au fost direct la adversar… E o mare problemă! Nea Gigi, trimite-l pe Chiricheș la Marijana!”, a conchis Răchită.

ADVERTISEMENT

Dawa, care a fost ținta atacurilor rasiste după 2-2 cu Hermannstadt, joacă din vara lui 2022 la FCSB, atunci când Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru transferul său de la FC Botoșani. Internaționalul camerunez, care are și cetățenie franceză, a bifat 59 de prezențe în tricoul roș-albastru, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere două pase decisive.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Joyksim Dawa, greşeli capitale în Hermannstadt - FCSB 2-2: „Nea Gigi, trimite-l pe Chiricheş la vraciul Marijana!”

ADVERTISEMENT
Tags: