Sport

Dani Coman, declarații pentru Fanatik înainte de FCSB – Hermannstadt. Ce spune de Baba Alhassan

Dani Coman a vorbit pentru Fanatik de la Arena Națională cu aproximativ două ore înainte de startul partidei dintre FCSB și Hermannstadt.
16.12.2023 | 19:09
Dani Coman declaratii pentru Fanatik inainte de FCSB  Hermannstadt Ce spune de Baba Alhassan
Dani Coman visează să prindă play-off-ul cu Hermannstadt. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Coman a amenințat FCSB la FANATIK SUPERLIGA înainte de meciul de pe Arena Națională. Fostul portar și conducător al Rapidului a rămas la fel de optimist.

Dani Coman vrea puncte de la FCSB: „Am venit pregătiți și sper într-un rezultat favorabil”

Dani Coman a vorbit cu reporterii FANATIK de la Arena Națională: „O partidă dificilă. Într-adevăr întâlnim o echipă bună, care se luptă pentru câștigarea campionatului, dar noi credem în șansa noastră, am venit pregătiți și sper într-un rezultat favorabil”.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în fața liderului, ardelenii se pot apropia la doar un punct de Rapid. Dani Coman nu se gândește însă la acest lucru: „Sunt la Hermannstadt, mă simt foarte bine, mă interesează doar ce se întâmplă la echipa mea, ca noi să avem rezultate, chiar dacă gândul îmi zboară și în altă parte.

 Sunt concentrat 100% pe ceea ce avem de făcut la Sibiu. Îmi doresc să câștigăm fiecare meci indiferent de adversar. Întâlnim chiar echipa care se bate an de an pentru câștigarea titlului”.

ADVERTISEMENT

Dani Coman nu crede că Baba Alhassan e o pierdere pentru Hermannstadt: „E un plus pentru jucător și pentru echipă”

Dani Coman are mare încredere în Marius Măldărășanu și restul echipei: „Dar eu am încredere în jucătorii mei, în antrenor, și sper ca la sfârșitul meciului să ne putem bucura de rezultat”.

Transferul lui Baba Alhassan la FCSB chiar înainte de meciul direct dintre cele două echipe este văzut drept o afacere bună pentru toate părțile implicate: „Este un plus pentru jucător atât cât și pentru echipă. În decurs de 4-5 luni am vândut 4 jucători și suntem pe un loc onorabil.

ADVERTISEMENT

Asta este meseria noastră a conducătorilor, să aduce jucători buni, să putem să-i transferăm ulterior pentru a face bugetul cât mai bun al clubului”.

Hermannstadt nu stă bine doar în clasament, unde era pe locul 6 înainte de startul etapei: „Suntem într-o situație bună, avem stabilitate din punct de vedere financiar. Rămâne să-l putem înlocui cu un jucător bun pe Baba Alhassan”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central nu a făcut deplasarea pentru meciul cu FCSB: „Nu există nicio șansă să îl vedem în teren. Nu este 100% refăcut din punct de vedere medical. A fost lăsat la Sibiu și nu cred că putea fi el 100% din punct de vedere mental pentru acest joc”. 

ADVERTISEMENT