Sport

Dani Coman răspunde ironiei lui Sorin Cârțu după FCSB – Hermannstadt 3-0: „Caterincă de Oltenia! Mie îmi place libertatea”

Dani Coman i-a răspuns lui Sorin Cârțu. Fostul președinte al Universității Craiova a ironizat-o pe Hermannstadt, după 0-3 cu FCSB.
17.12.2023 | 14:54
Dani Coman raspunde ironiei lui Sorin Cartu dupa FCSB  Hermannstadt 30 Caterinca de Oltenia Mie imi place libertatea
Dani Coman răspunde ironiei lui Sorin Cârțu după FCSB - Hermannstadt 3-0: „Caterincă de Oltenia! Mie îmi place libertatea”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dănuț Coman a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele lui Hermannstadt a comentat eșecul la scor de neprezentare cu FCSB și i-a dat replica lui Sorin Cârțu.

Cum a răspuns Dani Coman la ironia lui Sorin Cârțu după FCSB – Hermannstadt 3-0: „Din 10 cuvinte, 7 sunt caterincă”

Sorin Cârțu a insinuat că Hermannstadt a lăsat-o mai moale cu FCSB, după ce roș-albaștrii l-au cumpărat pe Baba Alhassan, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. Dani Coman nu s-a sfiit și i-a dat replica fostului mare atacant oltean.

ADVERTISEMENT

„Eu înțeleg ce a vrut să zică, dar nea Sorin e cu caterinca lui din Oltenia. Nea Sorin mă cunoaște foarte bine și știe că nu mă pretez la astfel de lucruri. Dar îl știm foarte bine pe nea Sorin. Din 10 cuvinte, 7 sunt caterincă.

Cine și-ar permite Horia să mai facă ceva? Nouă celor tineri ne place libertatea. Și nici nu ne ferim să vorbim la telefon. Cel puțin eu tot ce am de vorbit, vorbesc la telefon.

ADVERTISEMENT

Să scoatem din calcul astfel de variante, că nu se pune problema de așa ceva la Sibiu, cât sunt eu la Sibiu. Nu avem non-combaturi sau prietenii”, a declarat Dănuț Coman, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Sorin Cârțu: „Am înțeles prețul lui Alhassan”

Transferul lui Baba Alhassan l-a costat 700.000 de euro pe Gigi Becali. Sorin Cârțu a râs de prețul pentru mijlocașul ghanez. „Nu știu ce să spun… Așa, dacă aș fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci

ADVERTISEMENT

Cum a jucat FCSB, și îmi explic acum prețul pe Baba Alhassan… Eu știu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă, ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro. Și noi nu am vrut să dăm banii ăia.

Știi că a mai fost o discuție anul trecut. Și ni-l dădeau cu vreo 400 de mii. Dacă aș fi răutăcios, dar nu sunt, aș spune că înțeleg prețul mai mare plătit de FCSB”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și EXCLUSIV, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

“CATERINCA de Oltenia!” Dani Coman raspunde IRONIEI lui Sorin Cartu dupa FCSB - Hermannstadt 3-0

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde