Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu, ironic după FCSB – Hermannstadt 3-0: „După meci am înțeles prețul lui Alhassan. Nouă ni-l dădeau cu 3-400.000”

Sorin Cârțu a ironizat la FANATIK SUPERLIGA victoria categorică a FCSB în meciul cu Hermannstadt și a făcut o legătură cu transferul lui Baba Alhassan la „roș-albaștri”.
17.12.2023 | 13:33
Cartu ironic dupa FCSB  Hermannstadt 30 Dupa meci am inteles pretul lui Alhassan Noua nil dadeau cu 3400000
Sorin Cârțu a ironizat victoria FCSB din meciul cu Hermannstadt. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus extrem de categoric în meciul cu Hermannstadt din etapa 20 a SuperLigii, dar nu puține au fost vocile care au legat prestația slabă a sibienilor contra liderului de transferul lui Baba Alhassan la „roș-albaștri”, perfectat cu doar câteva zile înaintea meciului direct.

Sorin Cârțu ironizează FCSB după victoria 3-0 cu Hermannstadt: „Acum am înțeles prețul lui Alhassan!”

Transferurile lui Baba Alhassan și Luis Phelipe, perfectate de FCSB chiar înaintea meciurilor directe cu Hermannstadt și Poli Iași, au dat naștere la suspiciuni, multă lume considerând că a fost vorba de o strategie a lui Gigi Becali. Este și întrebarea pe care și-a pus-o Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, într-o discuție cu Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Strategie a lui Gigi sau pur și simplu întâmplare? Baba Alhassan se transferă la FCSB, joacă bine-merci cu Universitatea Craiova, îi bate pe Universitatea Craiova, nu mai joacă împotriva FCSB…

După aceea… Luis Phelipe… Joacă în meciul cu Universitatea Craiova, mă rog, nu a jucat el grozav… Etapa viitoare, la fel. Jucător transferat de Gigi, nu va juca împotriva FCSB, a anunțat deja Leo Grozavu. Pleacă în vacanță”, a deschis Horia Ivanovici subiectul transferurilor efectuate de FCSB.

ADVERTISEMENT

Iar răspunsul fostului președinte al Universității Craiova a fost unul total neașteptat. El susține că Baba Alhassan, jucător care ar avea și unele probleme comportamentale, ar fi putut ajunge în trecut la olteni pe un preț mult mai mic decât cel achitat acum de Gigi Becali.

„Nu știu ce să spun… Așa, dacă aș fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci, cum a jucat FCSB, și îmi explic acum prețul pe Baba Alhassan… Eu știu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă, ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro. Și noi nu am vrut să dăm banii ăia.

ADVERTISEMENT

Știi că a mai fost o discuție anul trecut. Și ni-l dădeau cu vreo 400 de mii. Dacă aș fi răutăcios, dar nu sunt, aș spune că înțeleg prețul mai mare plătit de FCSB”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu, impresionat de Darius Olaru: „Fotbalist total”

Revenind la meci, Sorin Cârțu nu a ratat ocazia de a-și arăta din nou admirația față de Darius Olaru, pe care îl consideră un fotbalist total, din oricare unghi l-ai privi.

ADVERTISEMENT

„Despre meci… Olaru, omul meu… Știi că eu sunt cu el și întotdeauna l-am plăcut, așa ca mijlocaș. Fotbalist total din punctul meu de vedere. Mijlocașul pe care ți-l dorești într-o echipă. Face și efort, știe și cu ea, dă și goluri, intră și în clinciuri… E sută la sută într-un meci, ce să mai…”, a încheiat Sorin Cârțu discuția despre partida FCSB – Hermannstadt.

Urmăriți emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe homepage-ul Fanatik.ro, pentru a fi la curent cu cele mai tari și mai noi informații din fotbalul românesc și nu numai. După amiaza, de la 17:30, puteți urmări și premiera, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Sorin Cartu, IRONIC cu FCSB: “Dupa 3-0 cu Hermannstadt, am inteles PRETUL lui Alhassan”

ADVERTISEMENT