Life

Dani Oțil a lăsat-o pe Gabriela Prisăcariu acasă și s-a dus să petreacă înainte de nuntă. Cu cine a fost surprins pe litoral: ”Nu mai venim”

Dani Oțil, distracție înainte de nunta cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cu cine a apărut alături prezentatorul de la Antena 1.
25.07.2023 | 15:19
Dani Otil a lasato pe Gabriela Prisacariu acasa si sa dus sa petreaca inainte de nunta Cu cine a fost surprins pe litoral Nu mai venim
Dani Oțil, distracție înainte de nunta cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cu cine a apărut alături prezentatorul de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a lăsat-o pe Gabriela Prisăcariu acasă și s-a dus să petreacă înainte de nuntă. Cu cine a fost surprins pe litoral. Cunoscutul moderator a declarat că nu mai vine, imaginile de pe social media vorbind de la sine.

Dani Oțil, distracție înainte de nunta cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cu cine a apărut alături prezentatorul de la Antena 1

Dani Oțil se distrează înainte de nunta cu modelul Gabriela Prisăcariu care va avea loc la finalul acestei săptămâni. Cei doi urmează să ajungă la altar în weekend, după ce cununia civilă s-a desfășurat în mai 2021.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare se vede foarte clar cu cine a apărut alături prezentatorul de la Antena 1. Vedeta se află pe litoralul românesc de câteva zile, unde moderează matinalul unde face echipă cu prietenul său, Răzvan Simion.

„Și pentru soțiile care știu că am venit la mare și o să ne facem de cap: 1 ,2, 3 hăndrălăi! FIFA! Nu mai venim acasă!”, a spus Dani Oțil în filmarea de pe Instagram, unde apare cu Florin Ristei, Cuza și Radu Bucălae.

ADVERTISEMENT

Într-un alt clip sportivul apare împreună cu Ramona Olaru și Diana Stejereanu într-o cameră de hotel, unde se pregătesc să facă mișcare înainte de a intra în emisie. Vedeta nu se stresează deloc, deși a lăsat planurile de nuntă pe seama soției sale, Gabriela Prisăcariu.

„Spuneți-mi și mie, cum e ca în weekend să ai nunta, iar soțul să fie plecat de vineri până vineri, adică toată săptămâna? Cum vine asta? Și acum oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”, a mărturisit blondina în online.

ADVERTISEMENT
Radu Bucălae, Florin Ristei și Cuza
Radu Bucălae, Florin Ristei și Cuza în camera cu hotel cu Dani Oțil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gabriela Prisăcariu, emoționată înainte de nunta cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit internauților că este foarte emoționată înainte de nunta cu Dani Oțil. Modelul a mers în urmă cu câteva ore să-și ridice rochia de mireasă pe care o va purta la Biserică. Asta înseamnă că va purta două ținute.

Blondinei nu-i vine să creadă că a ajuns în acest punct și că mai sunt numai câteva zile până când va păși în fața altarului. Vedeta a mai subliniat că perioada asta are un program încărcat și abia mai apucă să mănânce.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie soția lui Dani Oțil a postat și o imagine cu materialul rochiei de mireasă pe care, însă, o ține secretă. Ținuta o va pune, cu siguranță, în valoare. Gabriela Prisăcariu are o siluetă trasă prin inel și este indiviată de multe femei pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT