Life

Dani Oţil, aluzie jignitoare la adresa rudelor Gabrielei Prisăcariu: “Mai mulţi moldoveni”. Discursul tendenţios al matinalului de la Neatza

Dani Oţil, discurs tendenţios chiar înainte de ceremonia religioasă. Ce a spus matinalul de la Antena1 despre rudele soţiei.
07.08.2023 | 18:21
Dani Otil aluzie jignitoare la adresa rudelor Gabrielei Prisacariu Mai multi moldoveni Discursul tendentios al matinalului de la Neatza
Dani Oţil, discurs tendenţios înainte de ceremonia religioasă / sursa foto: Facebook.com / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

30 iulie 2023 e ziua în care Dani Oţil şi aleasa lui şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Caşin din capitală, acolo unde matinalul de la Neaza nu s-a putut abţine şi a făcut câteva remarci tendenţioase la adresa rudelor Gabrielei.

Dani Oţil, aluzie jignitoare la adresa rudelor Gabrielei Prisăcariu: “Se vede că au venit mai mulți moldoveni”

Vizibil emoţionaţi, dar totodată nerăbdători să primească Taina Cununiei, cei doi au ajuns la locul ceremoniei însoţiţi de familii şi apropiaţi. Alături le fost bineînţeles şi micuţul Tiago.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de a-i jura credinţă veşnică soţiei sale, Dani Oţil a stat de vorbă cu jurnaliştii. În stilul său caracteristic, matinalul de la Neatza a făcut o aluzie deloc subtilă despre rudele Gabrielei, venite, a spus el, în număr mult prea mare.

„Nu mă întrebați nimic până după meci, gen cine câștigă sau mai știu eu ce. E clar că ei își dorec mai mult Victoria. Se vede că au venit mai mulți moldoveni. Mult mai mulți… ”, şi-a început Dani Oţil discursul, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Iar declaraţiile lui nu ne fac să ne gândim decât că matinalul de la Antena1 a asistat la propria nuntă ca la un meci. „Și noi vom trage tare și sper ca astăzi, Dumnezeu să fie român”, a continuat Dani Oţil în aceeaşi notă de amuzament.

După ceremonia religioasă  a urmat o petrecere de pomină într-o locaţie de vis pe malul lacului. Mirii, alături de cei 100 de invitaţi s-au distrat până în zori. Şi nici nu se putea altfel, căci atmosfera a fost întreţinută de nume grele precum Nicu Paleru sau trupa Provincialii.

ADVERTISEMENT

„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași. Dacă nu vă place ceva, nu mă interesează”

În timpul petrecerii, Dani Oţil a simţit nevoia să mai facă nişte precizări. Glumeţ cum îl ştim, matinalul de la Neatza a stârnit hohote de râs printre invitaţii săi.

„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași. Dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul”, a spus amuzat Dani Oţil.

ADVERTISEMENT

“Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale”

Iar rudele Gabrielei Prisăcariu au fost aduse din nou în discuţie. După ce i-a numit ‘moldoveni’, a venit şi rândul să le mulţumească. „Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit.

Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a mai spus colegul lui Răzvan Simion.

 

ADVERTISEMENT