Life

Dani Oțil, cadou inedit pentru soția lui, care a împlinit 30 de ani. Gabriela Prisăcariu a izbucnit în lacrimi

Gabriela Prisăcariu a împlinit astăzi 30 de ani, iar Dani Oțil i-a oferit un cadou inedit încă de ieri. Blondina a izbucnit în plâns.
22.11.2022 | 08:24
Dani Otil cadou inedit pentru sotia lui care a implinit 30 de ani Gabriela Prisacariu a izbucnit in lacrimi
Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani. Ce i-a oferit Dani Oțil. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a împlinit astăzi 30 de ani, iar Dani Oțil i-a oferit încă de aseară cadoul de ziua ei. Soția prezentatorului TV a izbucnit în lacrimi după ce a văzut ce a primit.

Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani, iar Dani Oțil i-a oferit un cadou inedit

Fotomodelul și prezentatorul matinalului de la Antena 1 sunt împreună de câțiva ani, iar anul trecut s-au căsătorit și au devenit părinți pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu împlinește 30 de ani astăzi, 22 noiembrie, iar partenerul ei de viață a surprins-o cu un cadou inedit cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Dani Oțil i-a dăruit soției sale o mașină luxoasă, dar de jucărie, pe care a împachetat-o într-o cutie, spunându-i că acesta este cadoul pe care îl primește la împlinirea vârstei de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, blondina s-a bucurat foarte mult după ce a primit mașina. În cele din urmă, prezentatorul TV i-a arătat partenerei sale de viață adevăratul cadou și i-a îndeplinit o dorință mai veche, aceea de a-și schimba mașina.

Astfel, Dani Oțil i-a pus actele noii mașini pe masă, după care soția sa a analizat hârtiile și a izbucnit în lacrimi de bucurie. Mașina de jucărie reprezintă, de fapt, autoturismul în mărime naturală, pe care îl va conduce de acum încolo.

ADVERTISEMENT

“Mi-ai luat o mașină de jucărie?… Mi-ai luat mașină… Când realizezi că ai primit o mașină adevărată.”, a spus, emoționată, Gabriela Prisăcariu, pe Instastory.

Gabriela Prisăcariu cadou (1)
Gabriela Prisăcariu a primit oi mașină nouă de ziua ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ieri, vedeta era nostalgică la gândul că va schimba prefixul și că va începe un nou capitol în viața ei.

ADVERTISEMENT

“Am o problemă foarte mare. Mâine fac 30 de ani! Mamă, mi se termină anii cu doi, ce e de făcut? Nu vreau să mi se termine anii cu doi…”, spunea fotomodelul ieri.

Gabriela Prisăcariu a primit o mașină și acum câteva zile

În urmă cu câteva zile, Dani Oțil s-a gândit să-și surprindă soția înainte de împlinirea vârstei de 30 de ani.

Prezentatorul i-a dăruit o mașină nouă partenerei sale de viață, dar nu un bolid de lux, așa cum s-ar fi așteptat. Dani Oțil i-a oferit o mașină de spălat haine.

Acesta a chemat-o în baie pe Gabriela Prisăcariu, care a avut o reacție neașteptată. Blondina a început să râdă, după care a distribuit clipul video în care soțul ei îi arată mașina, alături de un text: “Divorțez”.

ADVERTISEMENT