Life

Dani Oțil dă lovitura la Antena 1 cu un show din Israel! Avem toate detaliile

Dani Oțil dă marea lovitură la Antena 1 cu un show nou-nouț, realizat după un format din Israel: Power Couple! Avem detaliile.
16.10.2023 | 15:15
Dani Otil da lovitura la Antena 1 cu un show din Israel Avem toate detaliile
Dani Oțil va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Foto: Antena 1/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dani Oțil prezintă un show de zile mari la Antena 1, un reality preluat din Israel: Power Couple! FANATIK oferă detalii despre emisiunea cu care postul de televiziune promite să spulbere concurența!

Dani Oțil prezintă un reality-show surpriză la Antena 1

Antena 1 adaptează show-ul israelian Power Couple, iar filmările au avut loc în Malta, informează Viperele Vesele! Este vorba despre un reality în care opt perechi vor fi urmărite de camerele de luat vederi, în permanență. Iubăreții trebuie să treacă prin tot felul de probe, de provocări pentru bani. Așadar, vom avea un show cu multă acțiune și situații imprevizibile!

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că prezentatorul emisiunii este Dani Oțil, colegul de matinal al lui Răzvan Simion! Se pare că Antena 1 a mizat pe veleitățile sale ca amfitrion al acestui show. Oțil are datele necesare pentru a supraveghea cuplurile înscrise în acest concurs. Asta mai ales după ce s-a așezat la casa lui, formând o familie cu Gabriela Prisăcariu.

Power Couple, emisiune filmată în Malta

Potrivit informațiilor obținute în premieră de FANATIK, filmările de la Power Couple sunt aproape de final, iar acestea au loc în statul insular Malta. Nu se cunosc, până la această oră, numele perechilor care au acceptat provocarea de la Antena 1, însă ele vor ieși la iveală în curând! De asemenea, nu se știe dacă participanții sunt persoane anonime sau vorbim despre cupluri formate din vedete, așa cum s-a speculat în urmă cu mai multe luni în presa mondenă.

ADVERTISEMENT

Antena 1 mizează tot mai mult pe show-uri în care iubirea este protagonistă! De altfel, emisiunile cu și despre dragoste au ridicat destul de mult audiența la mai toate posturile de televiziune de-a lungul timpului.

Postul la care lucrează Dani Oțil a bifat succese importante cu alte show-uri în care telespectatorii urmăresc evoluțiile relațiilor unor oameni simpli. Menționăm aici în special „Insula iubirii” și reality-show-ul de tip Big Brother „Mireasa”.

ADVERTISEMENT

Iată că telespectatorii află acum, de la FANATIK, motivul pentru care Dani Oțil a tot lipsit în ultima perioadă de la matinalul pe care îl prezintă împreună cu Răzvan Simion. Fanii emisiunii de dimineață au crezut că Oțil și-a luat un concediu prelungit. De fapt, a avut multă treabă de făcut.

Oțil, drumul de la radio pe micul ecran

Dani Oțil este unul din veteranii postului Antena 1. Show-ul Power Couple va fi primul mare reality prezentat de acesta, obișnuit să fie prezent pe sticlă de la primele ore ale dimineții, în fiecare zi. Cu toate că azi e cunoscut ca prezentator tv, puțini știu că Oțil și-a început cariera în mass-media la radio.

ADVERTISEMENT

Împreună cu trei prieteni, Oțil crease o rețea de radio cu 30 de stații în cele mai importante orașe din țară. În 1995, Dani Oțil făcea emisiuni pentru tineret. A fost anul în care a început să lucreze cu colegul său, Răzvan Simion. Cei doi au trecut pe la Radio Contact, Radio Vest Timișoara și Național FM.

Matinalul pe care publicul îl urmărește acum la Antena 1 cu cei doi prezentatori a fost înainte la Național TV. Dincolo de televiziune și radio, Dani Oțil e pasionat și de sport. Bărbatul a participat la competiții de hard enduro de-a lungul timpului. A intrat în atenția publicului și pentru viața personală începând cu perioada în care forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT