Life

Dani Oțil, detalii despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza: ”Ținea foarte mult la rating şi refuza să mai vină la muncă”

Dani Oţil, dezvăluiri despre vremea în care Horia Brenciu modera emisiunea Neatza. Ce a declarat prezentatorul despre audienţe.
15.03.2024 | 11:45
Dani Otil detalii despre perioada in care Horia Brenciu prezenta Neatza Tinea foarte mult la rating si refuza sa mai vina la munca
Dani Oţil, dezvăluiri despre vremea în care Horia Brenciu modera emisiunea Neatza. Ce a declarat prezentatorul despre audienţe. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil, detalii despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza. Renumitul artist ținea foarte mult la rating şi uneori refuza să mai vină la muncă. Care erau motivele pentru care se ajungea în acest punct.

Dani Oţil, dezvăluiri despre vremea în care Horia Brenciu modera emisiunea Neatza. Ce a declarat prezentatorul despre audienţe

Dani Oţil a făcut o serie de dezvăluiri despre vremea în care Horia Brenciu modera emisiunea Neatza. Artistul a fost, de fapt, prima gazdă a show-ului difuzat la Antena 1. Ce a declarat prezentatorul despre audienţe.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul sportiv și om de afaceri a spus că vedeta era foarte atent la audiențe și uneori nu se mai prezenta pe platoul de filmare dacă lucrurile nu se desfășurau așa cum dorea el. Cântărețul este perfecționist în tot ceea ce face.

„Matinalul cu Brenciu a fost foarte bun, dar ştii că audienţele erau făcute din pix. Horia ţinea foarte mult la rating şi refuza să mai vină la muncă, dacă nu era cum voia el. Aşa că o făceau din pix.

ADVERTISEMENT

Nu am mai zis nicăieri asta, dar toată echipa de la emisiune ştie. Să ştii că şi Răzvan e aşa. El chiar e afectat dacă vreo două zile coborâm… De asta e întrebat dacă vrea să îşi asume situaţia sau să o facem ca la Brenciu. 

Nu mai e ca pe vremea lui Florin Călinescu când lumea era lipită de televizor sau pe vremea lui Brenciu, când făcea el matinalul”, a mărturisit Dani Oțil în podcastul Aproximativ discuții, a lui Gojira.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, echipă solidă cu Răzvan Simion la Neatza

Dani Oțil face o echipă solidă cu Răzvan Simion la Neatza de când Horia Brenciu le-a predat ștafeta. Acest lucru se întâmpla în anul 2008, de atunci cei doi prezentatori fiind unii dintre cei mai iubiți din această breaslă.

Matinalul de la Antena 1 a debutat prima oară pe sticlă în anul 2000, motiv pentru care artistul este cunoscut drept „strămoșul matinalului”. Juratul de la Vocea României are o carieră impresionantă în televiziune.

ADVERTISEMENT

A mai apărut la cârma emisiunii, dar pentru perioade scurte, concentrându-se mai mult pe pasiunea pentru muzică. Horia Brenciu are o relație de prietenie foarte lungă și frumoasă cu Dani Oțil și Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT