Life

Dani Oțil, dezvăluire neașteptată despre Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache de la Power Couple: ”Nu se înțelege că e smart”

Dani Oțil, declarație surpriză legat de Radu Siffredi, partenerul Oanei Matache de la Power Couple. Ce a mărturisit prezentatorul.
10.03.2024 | 16:19
Dani Otil dezvaluire neasteptata despre Radu Siffredi iubitul Oanei Matache de la Power Couple Nu se intelege ca e smart
Dani Oțil, declarație surpriză legat de Radu Siffredi, partenerul Oanei Matache de la Power Couple. Ce a mărturisit prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dani Oțil, dezvăluire neașteptată despre Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache de la Power Couple. Gazda show-ului de la Antena 1 consideră că nu se înțelege că tânărul este smart pentru că tot timpul vorbește urât.

Dani Oțil, declarație surpriză legat de Radu Siffredi, partenerul Oanei Matache de la Power Couple. Ce a mărturisit prezentatorul

Dani Oțil a făcut o declarație surpriză legat de Radu Siffredi, partenerul Oanei Matache de la Power Couple. Ce a mărturisit prezentatorul emisiunii despre bărbatul cu care se iubește blondina după divorțul de Răzvan Miheț.

ADVERTISEMENT

Renumitul moderator de televiziune crede că cei doi formează o echipă bună împreună, însă separat este de cu totul altă părere. Cu această ocazie vedeta a mai precizat că tânărul de 28 de ani nu se numește Sifrredi. Numele real este, de fapt, Radu Mihai Bădilaș.

„Radu, pe care evident că nu-l cheamă Siffredi, are un nume foarte românesc, dar a zis că nu vrea, el vine și după un scandal, ei au dozat foarte greu povestea asta cu Oana și cu familia, acuma sunt ok, oamenii au văzut cât de mișto sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Separat, nu zic nimic, dar Radu, nu ești cine știe ce, dar împreună… Un tip smart, dar nu se înțelege că e smart pentru că tot timpul își bagă, își scoate și de mai multe ori a crezut că cineva are ceva cu el.

Și vrem noi să-l punem într-o lumină proastă, că așa e la televizor. Ei sunt generațiile tinere care n-au trăit cu foarte mult televizor, ei cred că aia la televizor tot timpul au ceva cu ei”, a spus Dani Oțil în podcast-ul Fierți de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Oana Matache, dezvăluiri despre relația cu Radu Siffredi

Oana Matache a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu Radu Siffredi cu care se iubește de un an. Concurenta de la Power Couple consideră că a fost atrasă de actualul partener de viață pentru că au foarte multe lucruri în comun.

Sora mai mică a artistei Delia subliniază că atât ea, cât și iubitul său au fost neînțeleși de-a lungul vremii de familie, de cercul de prieteni și chiar în carieră. Ambii au făcut lucruri care erau considerate prea îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru bărbatul cu care are o relație și cu care locuiește în același apartament. Oana Matache spune că Radu Siffredi este un tip amuzant, care se bucură de viață.

Mai mult decât atât, participanta de la Power Couple spune că tânărul nu ascunde nimic, așa cum au spus multe persoane atunci când au început să se întâlnească. Influencerița e mândră că multă lume a văzut cine e iubitul ei, în realitate, prin intermediul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT