Life

Dani Oțil împlinește 43 de ani. Urarea specială făcută de soția sa, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil împlinește 43 de ani, pe 24 august. Urarea specială făcută de soția sa, Gabriela Prisăcariu, pe social media.
24.08.2023 | 12:24
Dani Otil implineste 43 de ani Urarea speciala facuta de sotia sa Gabriela Prisacariu
Dani Oți face 43 de ani. Mesajul transmis de partenera sa de viață, Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dani Oțil împlinește 43 de ani. Urarea specială făcută de soția sa, Gabriela Prisăcariu, pe rețelele de socializare. Cei doi s-au întors de curând din luna de miere care a avut loc în Grecia și unde și-au încărcat bateriile.

Dani Oți face 43 de ani. Mesajul transmis de partenera sa de viață, Gabriela Prisăcariu

Dani Oți face 43 de ani în data de 24 august. Mesajul transmis de partenera sa de viață, Gabriela Prisăcariu este unul simplu, clasic, dar de efect. Modelul a distribuit și o imagine alături de prezentatorul de la Neatza.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și matinalul apar într-o fotografie realizată în ultima vacanță, unde nu au fost însoțiți de fiul lor, Luca Tiago. Vedetele radiază de fericire, mai ales că sejurul a avut loc imediat după fabuloasa nuntă.

Și evenimentul nu este singurul de care au avut parte cei doi vara aceasta, ci este vorba și aniversarea sportivului. Omul de afaceri își serbează ziua de naștere, cel mai probabil, în compania celor dragi și a copilului.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, iubitul meu”, a scris Gabriela Prisăcariu la secțiunea Stories de pe contul de Instagram, legat de o poză cu Dani Oțil. Mesajul modelului este însoțit de un emoticon în formă de inimă roșie.

Cine este Dani Oțil, soțul Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, având o emisiune longevivă pe micile ecrane. De mai bine de 15 ani este la cârma matinalului Neatza de la Antena 1, alături de prietenul său Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator s-a născut la Reșița și a început să lucreze încă de la vârsta de 16 ani. La 18 ani era deja independent din punct de vedere financiar, o perioadă destul de lungă lucrând la un post de radio din Timișoara.

Adoră sporturile extreme și este pilot, dar și-a îndreptat atenția și spre lumea afacerilor. Deține un restaurant, dar și o cafenea în zona de nord a Capitalei, multe persoane publice fiind de părere că are prețuri foarte mari.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea business-urile sale merg foarte bine și nu duce lipsă de bani. Dani Oțil se consideră o persoană zgârcită, dar de când are o relație cu Gabriela Prisăcariu pare că lucrurile s-au mai schimbat în acest sens.

De ziua de naștere a blondinei nu s-a uitat la finanțe. A achiziționat un bolid de lux pe care i l-a oferit în dar modelului care îi face viața mai frumoasă și care i-a dăruit și un copil. Luca Tiago seamănă leit cu mama lui.

ADVERTISEMENT