Life

Dani Oţil, mesaj pentru David Popovici: “Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală, te vom tăvăli. Tu să nu ne bagi în seamă”

Dani Oţil, mesaj pentru David Popovici. Prezentatorul de la Antena 1 a prezentat scuze tânărului devenit primul campion mondial la natație din istoria României.
22.06.2022 | 22:07
Dani Otil mesaj pentru David Popovici Te vom peria doua saptamani Apoi daca ratezi o finala te vom tavali Tu sa nu ne bagi in seama
Dani Oțil îi cere scuze lui David Popovici. Sursa foto: Antena 1, TVR, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oţil a postat un mesaj pe Facebook în care prezintă scuze tânărului David Popovici, devenit campion mondial la înot, la doar 17 ani. Prezentatorul își exprimă regretul față de faptul că presa nu l-a promovat mai mult, până acum, pe acesta.

Ce mesaj i-a transmis Dani Oțil lui David Popovici

”Scuze, David Popovici!”, își începe și încheie Dani Oțil postarea. Prezentatorul îi precizează campionului în vârstă de 17 ani și că performanțele nu i-ar mai putea fi la fel de apreciate ca până acum, în anii ce urmează.

ADVERTISEMENT

”Scuze, David Popovici! In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat înot in România. Te vom peria doua săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an.

Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin…Ne cerem scuze pentru felul in care arată bazinele din România.

ADVERTISEMENT

Ne cerem scuze pentru ca nu ți-am oferit nimic, dar acum îti cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau daca mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club”, a scris Dani Oțil.

Prezentatorul îl cataloghează pe David Popovici un erou pentru că ”a bătut sistemul”.

”O să uităm orele tale de antrenament, munca părinților tăi, etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască. Şi să îl tragi prin apă pe ăla de îl pune grafica tv. Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic.

ADVERTISEMENT

Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pentru ca ai bătut recorduri. Pentru ca ai bătut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care sa te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!”, a mai scris Dani Oțil.

David Popovici a mai obținut o medalie de aur

Între timp, David Popovici a obținut miercuri a doua medalie de aur, la proba 100 de metri liber. Asta după ce luni a făcut istorie prin obținerea tot a medaliei de aur, la proba de 200 de metri liber.

ADVERTISEMENT

”M-am bucurat că s-a terminat şi că am reuşit să termin concursul ăsta în stil. Ce pot să spun e că mă bucur că lumea m-a urmărit şi că într-un final s-a reuşit să se difuzeze şi la televizor şi cu ocazia asta milioane de români au reuşit să se uite, sper să nu exagerez, şi să mă susţină.

ADVERTISEMENT

Sper că v-am făcut pe toţi mândri. Sper că v-aţi bucurat pentru mine, aşa cum m-am bucurat şi eu. Urmează o vară plină, un sezon competiţional încărcat, dar pe care de abia îl aştept.

Ce urmează în viitorul foarte apropiat este un pic de pauză şi un pic de timp să reflectăm asupra ce tocmai s-a întâmplat”, a afirmat David Popovici la TVR.