Life

Exclusiv. De ce nu a mai apărut Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1: “Suntem cu doctorii pe telefoane”

Dani Oțil nu a mai apărut în rolul de prezentator al emisiunii matinale de la Antena 1, "Neatza". Gabriela Prisăcariu, soția vedetei de la Antena 1, a motivat lipsa soțului de pe micul ecran.
26.01.2022 | 12:12
Exclusiv De ce nu a mai aparut Dani Otil in emisiunea de la Antena 1 Suntem cu doctorii pe telefoane
Dani Oțil lipsește de la matinalul de la Antena 1. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zilele de marți și miercuri au venit cu schimbări pentru matinalii de la Antena 1. Telespectatorii emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” au avut parte de o surprinză, unul dintre prezentatori lipsind de pe micul ecran.

Dani Oțil nu a mai apărut la Antena 1

Este vorba despre Dani Oțil. Vedeta de la Antena 1 nu s-a mai aflat în platoul emisiunii și asta pentru că a intervenit o problemă de familie.

ADVERTISEMENT

Colegii săi nu au făcut precizări în legătura cu lipsa vedetei, iar cea care a făcut lumină în acest caz a fost Gabriela Prisăcariu. Soția matinalului le-a mărturisit celor din mediul online motivul pentru care Dani Oțil nu a mai fost văzut la Antena 1, după ce internauții s-au arătat curioși și îngrijorați.

”Tati stă acasă cu bebe”

În timp ce purta o discuție cu bebelușul ei, Gabriela Presăcariu a spus că Dani Oțil lipsește de la emisiunea care îi poartă numele pentru că Luca Tiago este răcit.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a micuțului l-a făcut pe moderatorul de la Antena 1 să rămână acasă pentru a petrece mai mult timp cu el, dar și pentru a nu da gripa mai departe și colegilor săi de emisiune.

”Mama, ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-ai îmbolnăvit și tati stă acasă cu bebe?, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Locul lui Dani a fost luat, pentru moment, de Cuza, cel care se află la “cârma” ediției de weekend, iar Răzvan Simion s-a ocupat de rubricile ce erau ”pe numele” partenerului său, cum ar fi cea de jocuri, în care invitații iau parte la diverse activități.

Luca Tiago nu mânca și nu lua în greutate

Nu este prima dată când micuțul Luca se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, bebelușul a fost foarte agitat și a avut mai multe episoade în care a vărsat tot laptele cu care era hrănit. Pe lângă asta, băiatul nici nu lua în greutate, motiv pentru care Dani și Gabriela au apelat la ajutorul specialiștilor.

ADVERTISEMENT

”Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, am început să-i dau și formulă, în completare. Suntem la a treia formulă. De două zile mănâncă băiatul meu. Nu l-am văzut de când s-a născut el să mănânce așa.

Cred că și asta l-a calmat. Mă gândesc că îi era foame, pentru că nu mânca. Și când mânca, vomita. De două zile mănâncă din 3 în 3 ore. E mai liniștit, mă gândesc că de asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală. Bineînțeles că nu am început să-i dau eu formulă de capul meu. Totul a fost doar la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat. Adică, nu e așa o chestie ușoară”, a povestit în mediul online proaspăta mămică.

FANATIK l-a contactat pe Dani Oțil pentru a afla care este starea de sănătate a celui mic și dacă există suspiciune de Covid-19, în cazul familiei lor.

”Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane. Avem nevoie de timp și somn”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Dani Oțil.

ADVERTISEMENT