Life

De ce s-a izolat în pivniță soția lui Dani Oțil, împreună cu bebelușul: “Nu am știut unde să mă ascund mai repede”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au petrecut Revelionul acasă, în locuința din Corbeanca, atmosfera de sărbătoare fiind tulburată de un incident mai puțin plăcut.
01.01.2022 | 15:36
De ce sa izolat in pivnita sotia lui Dani Otil impreuna cu bebelusul Nu am stiut unde sa ma ascund mai repede
Gabriela Prisăcariu, speriată de Revelion. Unde a plecat cu fiul ei și al lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a ajuns să se izoleze în pivniță împreună cu fiul ei și al vedetei de la Antena 1, Luca Tiago, din cauza zgomotelor infernale produse de artificii și petarde.

Gabriela Prisăcariu susține că a început să urască artificiile pentru că se auzeau destul de tare și l-au speriat pe micuțul ei.

ADVERTISEMENT

Noaptea de Revelion nu a fost numai despre incidente neplăcute, ci și despre bucurie. Modelul și Dani Oțil au petrecut prima noapte dintre ani în calitate de părinți. Este mai mult decât clar că aceștia îl iubesc enorm pe băiețel, mai ales având în vedere mesajul lui Dani Oțil pentru Luca Tiago.

Gabriela Prisăcariu, speriată de Revelion. Unde a plecat cu fiul ei și al lui Dani Oțil

„Primul Revelion cu un bebeluș, am stat acasă, a fost foarte mișto, nici nu ne trebuia mai mult de atât. Doar că a fost pentru prima dată când am urât artificiile. Și nu se mai terminau.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau artificii, nu-mi mai plac, le urăsc. Și pentru că dormitorul nostru este la mansardă se auzeau foarte tare, așa că nu am știut unde să fug mai repede. 

Am ajuns în pivniță și stăteam acolo cu bebe în brațe, dar bebe s-a calmat imediat așa că la ora 00:01 eram în pat, dormeam”, a mărturisit soția lui Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, Revelion acasă, în familie

Mai mult decât atât, Gabriela Prisăcariu a menționat faptul că Revelionul petrecut acasă s-a desfășurat foarte bine, seara fiind organizată în jurul emisiunii lui Dan Negru de la Antena 1.

Un film animat a întregit atmosfera de sărbătoare din casa soților Oților, care s-au bucurat de liniște și relaxare, fără a avea aproape prieteni sau rude.

ADVERTISEMENT

„Cum e Dani Revelionul cu Dan Negru?”, își întreabă blondina partenerul de viață. „Este super, mai avem salată de boeuf? Ouă umplute?”, completează prezentatorul de la Neatza.

„Vezi că au venit vecinii și nu știau ce e cu noi, de ce suntem acasă. Credeau că sunt hoții”, a completat Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil și modelul formează o familie din vara acestui an. În toamnă au devenit părinți pentru prima oară, micuțul primind la naștere nota 10. Cuplul a fost criticat odată cu botezul copilului, Luca Tiago, pe fondul numelor alese pentru băiețel.

ADVERTISEMENT