Life

Ce a remarcat Dani Oțil despre relația lui Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez: “Secretul e că el stă 10 luni plecat”

Dani Oțil nu s-a mai putut abține și a vorbit despre subiectul „fierbinte” din prezent: povestea de dragoste dintre Georgina Rodriguez și fotbalistul Cristiano Ronaldo.
09.02.2022 | 17:16
Ce a remarcat Dani Otil despre relatia lui Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez Secretul e ca el sta 10 luni plecat
Dani Oțil, remarcă despre relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez: ”E subiectul momentului”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul a făcut o remarcă neașteptată chiar în emisiunea pe care o moderează la Antena 1. Vedeta a discutat despre relația fotomodelului de 28 de ani și celebrul sportiv.

Omul de afaceri nu s-a ferit să discute pe marginea poveștii amoroase dintre cei doi. Colegul lui Răzvan Simion crede că știe care este secretul relației de dragoste.

ADVERTISEMENT

Faptul că sportivul Cristiano Ronaldo este plecat o perioadă destul de lungă de acasă, în fiecare an, îl face pe Dani Oțil să spună că aceasta este motivul pentru care legătura funcționează.

Dani Oțil, remarcă despre relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez: ”E subiectul momentului”

Dani Oțil a avut un dialog sincer și deschis cu artistul Florin Ristei, cu care moderează emisiunea „Neatza” de la Antena 1 despre „subiectul momentului”.

ADVERTISEMENT

Soțul Gabrielei Prisăcariu a luat-o în vizor pe Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, care este un fotomodel și un influencer cunoscut în mediul virtual.

„Secretul (n.red. relației lui Ronaldo cu Georgina) e că el stă 10 luni plecat. Unii reușesc să reziste cu un Scorpion (n.red. zodia soției sale) și fără să plece de acasă!”, a remarcat Dani Oțil, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„M-ai spart cu Georgina aia!”, a completat Florin Ristei, în emisiunea de la Antena 1.

„Pai e subiectul momentului!”, a adăugat prezentatorul de la Neatza, mai arată sursa menționată mai sus.

„Dar numai pe tine te aud vorbind despre el!”, a mai spus artistul și juratul de la X Factor.

„Pe mine și pe toate mămicile din grupurile de mămici. Vezi dacă nu ești și tu în grupurile astea? Amărășteanule!”, a încheiat Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt împreună de mai bine de 5 ani și sunt părinții fericiți a unui copil. În prezent, tânăra de 28 de ani este însărcinată pentru a doua oară, de această dată cu gemeni.

Frumoasa brunetă a dezvăluit la un moment dat cum l-a cunoscut pe starul de la Manchester United. Se întâmpla în Madrid, într-un magazin de lux unde lucra la acea vreme influencerița.

Era o zi frumoasă de vară, într-o zi de joi, își amintește Georgina Rodriguez în filmul documentar lansat pe platforma de streaming Netflix în urmă cu puțin timp. Producția a fost prezentată la festivalul de film de la Veneția.

ADVERTISEMENT