Life

Dani Oțil și-a tuns singur fiul, acasă. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu când l-a văzut pe Tiago

Dani Oțil a devenit frizerul băiatului său, în propria casă. Ce declarație a făcut Gabriela Prisăcariu când a remarcat schimbarea la Tiago.
12.11.2023 | 17:00
Dani Otil sia tuns singur fiul acasa Cum a reactionat Gabriela Prisacariu cand la vazut pe Tiago
Dani Oțil a devenit frizerul băiatului său, în propria casă. Ce declarație a făcut Gabriela Prisăcariu când a remarcat schimbarea la Tiago. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a tuns singur fiul, acasă. Cum a reacționat soția vedetei de la Antena 1 când l-a văzut pe Tiago, care a împlinit frumoasa vârstă de 2 ani în luna septembrie.

Dani Oțil a devenit frizerul băiatului său, în propria casă. Ce declarație a făcut Gabriela Prisăcariu când a remarcat schimbarea la Tiago

Dani Oțil a devenit frizerul băiatului său, în propria casă. Ce declarație a făcut Gabriela Prisăcariu când a remarcat schimbarea la Tiago. Micuțul venit pe lume pe 10 septembrie 2021 nu a stat până acum să i se taie pletele.

ADVERTISEMENT

La mai bine de 2 ani de la nașterea micuțului omul de afaceri a reușit să facă o transformare remarcabilă. Cunoscutul sportiv a putut să îl facă pe copil să stea liniștit în timp ce i se taie părul lung, blond și voluminos.

Băiețelul s-a așezat cuminte pe scaun și fără niciun strop de emoții, matinalul de la Antena 1 a trecut la treabă. Cu ajutorul unei foarfeci a tăiat din părul lui Tiago, momentul fiind făcut public pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Filmarea a surprins-o pe soția prezentatorului. Gabrielei Prisăcariu nu i-a venit să creadă cele petrecute în locuința sa, în timp ce era plecată de acasă. A promis că nu-l mai lasă pe Dani Oțil singur cu copilul lor.

„Plec puțin de acasă și se întâmplă asta… Este pentru prima dată când Tiago stă la tuns. Promit să nu-i mai las singuri acasă… Dani Oțil, pentru programări”, a transmis fotomodelul pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au schimbat 6 bone

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au schimbat în ultimii ani mai multe bone, prima dintre ele fiind contractată după ce frumoasa blondină a devenit mamă. Tiago avea numai câteva luni când părinții au angajat o femeie care să aibă grijă de el.

Dădaca a abandonat postul în clipa a fost lăsată singură două ore cu cel mic. Următoarele bone venite în casa lor au fost din Republica Moldova, toate declarând la interviuri că au mai lucrat ca bone și că au și alte calități.

ADVERTISEMENT

„Noi nu am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni. Una a zis că e foarte greu, una a zis că suntem noi nesimțiți și am întrebat-o de ce.

Explicația ei a fost că la fosta patroană din Moscova, atunci când dormea copilul, stătea cu ea la cafele și vorbeau. I-am zis: «Doamnă, m-ați văzut pe mine că stau la cafele cu soția? Noi suntem super obosiți, eu sunt cu munca».

Și ea a zis: «Eu fără socializare nu stau». Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început”, a povestit Dani Oțil în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT