Sport

Daniel Niculae a făcut marele anunț pentru fanii giuleșteni: „Săpunaru și Morais vin la Rapid!”

Daniel Niculae a anunțat că Junior Morais și Cristi Săpunaru vor semnat cu Rapid.
01.07.2021 | 20:23
Daniel Niculae a facut marele anunt pentru fanii giulesteni Sapunaru si Morais vin la Rapid
ADVERTISEMENT

Președintele Rapidului a fost bucuros să anunțe venirile lui Junior Morais și Cristi Săpunaru, dar a mai spus că nu s-a încheiat campania de transferuri din această vară.

Daniel Niculae este sigur că Dragoș Grigore, alt fotbalist transferat recent de Rapid, va fi unul dintre jucătorii de bază ai giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a anunțat că Morais și Săpunaru vor veni la Rapid

Daniel Niculae a făcut marele anunț pentru fanii Rapidului, și anume că Junior Morais și Cristi Săpunaru vor fi noii jucători ai giuleștenilor: „N-a fost ușor să-l convingem, îi mulțumim că el a dorit să vină la acest proiect. Nu vorbesc despre trecutul lui, dar știu că are ceva și pentru clubul nostru.

Eu l-am rugat să vorbească înainte de transfer și cu fanii lui Dinamo. Dacă era un proiect bun acolo, nu știu ce s-ar mai fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că Dinamo trece printr-o astfel de situația, și noi am trecut la fel, dar acum suntem bine și sperăm să facem o figură frumoasă în acest sezon”.

„Sunt mulți suporteri de la Rapid și Steaua care vor să salveze și să contribuie pentru echipe aflate în momente grele, mai ales echipe de tradiție.

ADVERTISEMENT

Eu nu îmi doresc să intre Dinamo în faliment, doar că nu văd când. Și noi am așteptat un cavaler pe cal alb, dar nu a sosit. Sper să fie răsplătite eforturile fanilor lui Dinamo și să vină cineva și la club.

Dragoș poate să fie un membru elite și al Rapidului, atât la club cât și în afara lui. Suntem în discuții cu Junior Morais, ni-l dorim”, a mai spus Daniel Niculae, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mă duc să-l aștept la aeroport pe Săpunaru!”

„Am așteptat regula FRF-ului cu regula U21, a sosit decizia de a se juca doar cu un singur U21 și ne-am focusat și către un jucător cu experiență pe postul acela.

Junior îi poate ajuta și pe restul jucătorilor tineri să crească. Junior o să semneze cu Rapid! Dar până nu semnăm actele, nu putem să vă spunem oficial!

La Săpunaru mă voi duce să-l aștept la aeroport. Cristi Săpunaru se întoarce la Rapid, se întoarce acasă!”, a continuat Daniel Niculae.

Cristi Săpunaru și-a anunțat rezilierea contractului cu Kayserispor și revenirea „acasă” pe contul personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristian Ionut Sapunaru (@cristian_sapunaru22)

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători. Avem nevoie și de atacanți, de încă un mijlocaș stângă, mai avem nevoie de jucători, suntem în discuție cu mulți jucători.

Nu s-a schimbat nimic în privința lui Mihai Iosif”, a mai spus președintele Rapidului.

ADVERTISEMENT