Sport

Daniel Niculae a vorbit despre clauza de 800.000 de euro a lui Horațiu Moldovan. „Nu va mai exista cât sunt eu președinte la Rapid”

Daniel Niculae a vorbit la „Suflet de rapidist” despre clauza de 800.000 de euro a lui Horațiu Moldovan, dar și ce măsuri speciale va lua în acest sens.
23.01.2024 | 16:57
Daniel Niculae a vorbit despre clauza de 800000 de euro a lui Horatiu Moldovan Nu va mai exista cat sunt eu presedinte la Rapid
Daniel Niculae a vorbit despre clauza de 800.000 de euro a lui Horațiu Moldovan. „Nu va mai exista cât sunt eu președinte la Rapid”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clauza de 800.000 de euro din contractul lui Horațiu Moldovan i-a împiedicat pe oficialii giuleștenilor să obțină o sumă mai mare de transfer de la Atletică Madrid. Daniel Niculae a luat deja măsuri speciale pentru a evita astfel de cazuri cât timp va fi președinte la Rapid București.

Daniel Niculae, despre clauza de 800.000 de euro a lui Horațiu Moldovan. „Nu va mai exista cât sunt eu președinte la Rapid”

Horațiu Moldovan se pregătește să semneze cu Atletico Madrid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Rapid s-a mișcat repede și i-a găsit un înlocuitor pe măsură, și anume Marian Aioani de la Farul Constanța, transfer anunțat de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae și-a luat măsuri de prevenție în ceea ce privește clauzele de transfer din contractele jucătorilor. Președintele de la Rapid a spus că va schimba strategia la acest capitol. Anunțul a fost făcut la „Suflet de rapidist”, emisiune live doar pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

„Este normal că jucătorul își dorește un contract cât mai bun pentru el în detrimentul clubului, însă la vremea respectivă cred că suma aceea era rezonabilă. Acum putem spune că valoarea lui este mult mai mare, dacă nu triplă.

ADVERTISEMENT

În viață mai înveți și din greșeli, deși la vremea respectivă nu știu dacă putem să o catalogăm ca o greșeală. Acum putem spune lucrul acesta. Pe viitor nu vor mai fi astfel de clauze, în momentul actual doar un singur jucător care are o astfel de clauză, dar pe o altă sumă.

Atâta timp cât voi rămâne președinte nu vor mai fi alte clauze, nu vor mai fi. Ce jucător vrea să vine la Rapid, vine pe fără nicio clauză de reziliere, dacă nu înseamnă că nu vrea să vină. Nici să ajungem să punem clauze de 20 de milioane, doar să fie pusă acolo”, a declarat Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

„Deschidere este din partea noastră, jucătorii nu trebuie să fie speriați”

„Știu foarte bine că atâta timp cât își fac treaba, ajută clubul, dau totul pentru echipă și apare o ofertă foarte bună atât pentru club, cât și pentru jucător. În ultimul timp am avut fel și fel de exemple, am avut exemplul cu Junior care a plecat într-un moment, cu Marko care a fost o ofertă bună pentru club și el.

Ne-am gândit și la perspective, ați văzut că avem de suferit. Nu se aștepta nimeni ca Albion să se accidenteze și accidentarea să fie de atât de lungă durată. Deschidere este din partea noastră, jucătorii nu trebuie să fie speriați, trebuie să își facă treaba bine, au expunere, rezultate trebuie să fie.

ADVERTISEMENT

Este clar, nu vor mai exista astfel de clauze. Încercăm să facem tot ce depinde de noi ca și club ca ei să progreseze și să performeze, depinde doar de jucători. Dacă continuă, dacă pleacă”, a mai spus președintele clubului la „Suflet de rapidist”.

“A fost O GRESEALA CLAUZA de 800.000 de euro a lui Moldovan?!” | Cum A RASPUNS Daniel Niculae

ADVERTISEMENT