Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, prima reacție despre transferul lui Marian Aioani la Rapid. „S-a vorbit de acum 10 zile”

Victor Angelescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Marian Aioani la Rapid, anunţat în exclusivitate de publicaţia noastră.
23.01.2024 | 12:50
Victor Angelescu prima reactie despre transferul lui Marian Aioani la Rapid Sa vorbit de acum 10 zile
Victor Angelescu, prima reacție despre transferul lui Marian Aioani la Rapid. „S-a vorbit de acum 10 zile”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semnat cu Atletico Madrid. Rapid a mutat imediat în mercato şi l-a transferat pe Marian Aioani de la Farul Constanţa, pentru 400.000 de euro, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Victor Angelescu, prima reacție despre transferul lui Marian Aioani la Rapid

Victor Angelescu, finanţator la Rapid, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Aioani, spunând că Dan Şucu s-a înţeles cu Gică Hagi pentru această mutare încă de acum 10 zile:

ADVERTISEMENT

“Nu îmi place să vorbesc înainte să se facă actele. Sperăm ca până la finalul zilei sau mâine dimineaţa (n.r. miercuri) să avem portar. Aşteptăm să semnăm contractul şi când totul este în regulă, nu am nicio problemă să vorbim.

Aioani este în primii trei portari din SuperLiga. Horaţiu, care e cel mai bun portar român, a plecat şi cei mai buni au rămas Aioani şi Târnovanu. Nu ne-am gândit să îl luăm pe Târnovanu, deci cea mai bună opţiune este Aioani.

ADVERTISEMENT

Am avut şi o pistă de portar străin. Dar am avut acest agreement, domnul Şucu avea un acord de acum 10 zile cu Gică Hagi. Dacă Moldovan ar fi avut o ofertă şi ar fi plecat, să îl luăm pe Aioani. 

“Este un portar de la campioana României, convocat la naţională”

Ca şi management, am avut şi discuţii pentru un portar din afară, dar având în vedere că ne-am înţeles foarte repede cu Farul, nu a mai fost nevoie. Este un portar de la campioana României, convocat la naţională.

ADVERTISEMENT

Dar mai bine de atât nu se putea. Dar trebuia să avem şi un back-up. Bogdan Lobonţ este foarte important, a ştiut foarte mult despre negocieri. La noi nu are o persoană cuvântul decisiv. 

“În această iarnă nu mai aducem pe nimeni. 99% nu mai pleacă nimeni”

Domnul Şucu vorbise de o perioadă mai lungă cu Gică. Nu ştiam atunci de Atletico Madrid, dar exista interes şi în cazul în care pleca Horaţiu, exista un acord de transfer între cluburi. 

ADVERTISEMENT

Nu mai vine nimeni. În această iarnă nu mai aducem pe nimeni. 99% nu mai pleacă nimeni. Suntem mulţumiţi cu lotul pe care îl avem”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Angelescu, prima reacție despre transferul lui Marian Aioani la Rapid

ADVERTISEMENT