Sport

Daniel Niculae, amintiri din perioada junioratului la Rapid. De câte ori l-a prins controlorul

Daniel Niculae este un produs al celor de la Rapid. Fostul atacant a rememorat perioada junioratului în care evita controlorii deoarece nu avea bilet.
27.12.2023 | 10:56
Daniel Niculae amintiri din perioada junioratului la Rapid De cate ori la prins controlorul
Daniel Niculae, AMINTIRI din perioada JUNIORATULUI la Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a vorbit la “Suflet de Rapidist” despre perioada junioratului, de care și-a adus aminte cu mare plăcere. A vorbit cu umor și nostalgie, alături de Robert Niță, despre cele mai frumoase momente în Giulești.

Niculae face parte din spiritul Rapidului

“De câte ori te-a prins controlorul să te dea jos din tramvai?”, a întrebat Robert Niță, moment în care Daniel Niculae a răspuns: “Ajunseseră să nu se mai urce. Nu se mai urcau, ne întâlneam jos la Giulești și plecam împreună.

ADVERTISEMENT

Când ne vedeau se dădeau ei jos. Ne întâlneam sub pod, fiecare ori venea cu 44 ori veneau din Militari cu 41, aveam punct de întâlnire la teatru, în stație. La întoarcere la fel.

Aveam dușurile care funcționau, unul mergea doar jos apă rece, în schimb aveam o cișmea aproape, am trecut pe acolo există și acum. Bineînțeles e o vorbă a unui amic de-al nostru, are un accent, e bănățean. El zice: ‘Este mâncare? Este’.

ADVERTISEMENT

Deci cișmeaua ‘este’. Și buticul este în continuare. Te puneai în mașină și aveai un termostat. Era căldura motorului, nu știu. Locul ăla de acolo era cel mai bun, era bătaie pe el”.

Rapid vrea să producă jucători din propria pepinieră

Fără finanțare, niciun club nu poate emite pretenții la locurile fruntașe. De buget se ocupă Dan Șucu care a promis investiții record la echipa din Giulești. Cu transferuri precum Rrahmani, Petrila sau Borza, Rapid a strâns 26 de puncte în 14 partide.

ADVERTISEMENT

“Părintele și copilul, avem o problemă cu asta cu părinții și copilul. Și noi încercăm să o reglementăm. Tot timpul părintele parcă mai rău ca niciodată. Înainte erau 2-3 care erau cunoscători și se băgau, acum toți.

Acum toată lumea se pricepe și dă indicații. Este foarte greu de gestionat lucrul acesta pentru un antrenor de copil, el stă o oră și jumătate la antrenament. Și când stă părintele la gard și îi transmite ceva și antrenorul îi cere altceva, normal că ascultă de părinte.

ADVERTISEMENT

Trebuie ca și părinții să înțeleagă anumite lucruri. Noi vrem ca toți copiii să aibă ocazia să practice fotbal, dar nu toată lumea va ajunge fotbalist. Important este să vină și să facă mișcare. Cei mai buni vor fi selecționați”, a completat Daniel Niculae.

”Suflet de rapidist” este în direct, de la 13:30, în fiecare miercuri, doar pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, joi, de la ora 10:30, show-ul va putea fi urmărit pe canalele de Youtube şi pagina de Facebook Fanatik.

Niculae este un produs al Rapidului

 

ADVERTISEMENT