Sport

Dan Șucu i-a răspuns lui Gigi Becali înainte de FCSB – Rapid: “Băieții mi-au luat de trei ori primele!” Suma uriașă promisă la victorie. Exclusiv

Dan Șucu i-a răspuns lui Gigi Becali după ce patronul FCSB a spus că finanţatorul Rapidului dă prime mari în derby, dar știe că fotbaliștii nu le vor accesa. Giuleștenii vor juca pentru o primă consistentă duminică seara.
01.11.2023 | 16:03
Dan Sucu ia raspuns lui Gigi Becali inainte de FCSB  Rapid Baietii miau luat de trei ori primele Suma uriasa promisa la victorie Exclusiv
Dan Șucu i-a răspuns lui Gigi Becali înainte de FCSB - Rapid: "Băieții mi-au luat de trei ori primele!" Suma uriașă promisă la victorie. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid este cel mai fierbinte meci din sezonul regulat al SuperLigii. Confruntarea va avea loc duminică seara, de la ora 20:30 și sunt șanse ca meciul de pe Arena Națională să se desfășoare cu casa închisă.

Dan Șucu i-a răspuns lui Gigi Becali înainte de FCSB – Rapid: “Băieții mi-au luat de trei ori primele!”

Patronii celor două echipe au început duelul mai devreme și Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Dan Șucu promite prime mari jucătorilor săi știind că nu le vor putea accesa.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Rapidului i-a dat replica lui Gigi Becali și a declarat pentru FANATIK că anul trecut jucătorii Rapidului i-au luat primele pentru derby-urile cu FCSB de trei ori din patru ocazii, giuleștenii reușind să se impună o dată în sezonul regulat și de două ori în play-off:

“Am citit declarația simpatică pe care domnul Becali a dat-o despre primele pe care le dăm noi, aici, la Rapid și anume că eu de asta dau prime mari că n-o să ajung să le dau și de asta promit prime că n-o să dau niciodată banii ăștia.

ADVERTISEMENT

Este o declarație simpataică, mi-a citit-o soția mea, mi-a plăcut și am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali pe care abia aștept să îl întâlnesc în derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică.

“80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieții”

Referitor la prime, vreau să îi transmit amical domnului Becali că anul trecut, din patru meciuri, băieții mi-au luat de trei ori primele, de trei ori am învins FCSB-ul. Iar în play-off prima a fost mai importantă, pentru că este dublă.

ADVERTISEMENT

80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieții și o merită cu prisosință. M-am bucurat că anul trecut, de trei ori, primele au plecat direct din conturile mele la acești băieți minunați. 

Și asta sper să se întâmple și în acest an. Până una alta, chiar am avut motive mari de bucurie, motive serioase și sunt convins că așa va fi și în sezonul acesta. Oricum, a fost simpatică declarația domnului Becali. 

ADVERTISEMENT

“Cupa României este un obiectiv major, ne dorim să aducem acest trofeu în vitrina Rapidului”

Sper să fie un meci spectaculos, un meci deosebit pentru fani în derby-ul care va avea loc duminică. Vreau, însă, să subliniez faptul că pe noi ne interesează partida de diseară, aceasta are prioritate, este cea mai importantă.

Vrem neapărat să câștigăm meciul de diseară de pe Ghencea. Cupa României este un obiectiv major, ne dorim să aducem acest trofeu în vitrina Rapidului. Până să ne gândim la FCSB, trebuie să câștigăm partida de astăzi, care nu va fi ușoară.

“Sunt convins că și după derby-ul cu FCSB, primele vor pleca din contul meu direct către băieți”

Ați văzut ce a pățit Sepsi. Îi îndemn pe jucători, pe antrenor, să se concentreze și să abordeze foarte serios meciul de diseară împotriva celor de la Steaua București. Vrem să câștigăm, vrem să facem performanță și să luăm Cupa României.

Aceasta este prioritatea noastră pentru că mai sunt câteva zile până la derby-ul cu FCSB. Sunt convins că și după derby-ul cu FCSB, primele vor pleca din contul meu direct către băieți, așa cum s-a întâmplat, de cele mai multe ori în sezonul trecut”, a spus Dan Șucu pentru FANATIK.

Înaintea derby-ului, FCSB este lider în SuperLiga cu 31 de puncte, cu cinci puncte mai mult decât Rapidul. Roș-albaștrii au suferit un singur eșec până acum, scor 1-2 cu UTA Arad, în timp ce giuleștenii au pierdut de două ori în actuala stagiune.

  • 80.000 de euro este prima rapidiştilor în derby-ul cu FCSB
  • 50.000 de fani sunt aşteptaţi pe Arena Naţională la FCSB – Rapid
ADVERTISEMENT
2,05 este cota EXCLUSIVĂ Betano pentru pronosticul „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid