Sport

Marcus Thuram, gest obscen în Atletico Madrid – Inter. „Agresiune inimaginabilă”. Video

Marcus Thuram a făcut un gest scandalos în returul Atletico Madrid - Inter din optimile Champions League. Stefan Savic a fost victima atacantului francez.
14.03.2024 | 12:33
Marcus Thuram gest obscen in Atletico Madrid  Inter Agresiune inimaginabila Video
Marcus Thuram, gest obsecen în Atletico Madrid - Inter. „Agresiune inimaginabilă”. FOTO: Twitter ESPN FC
ADVERTISEMENT

Marcus Thuram, atacantul lui Inter, a făcut un gest reprobabil în timpul meciului cu Atletico Madrid, asupra lui Stefan Savic, fundașul spaniolilor. În minutul 100, francezul l-a apucat pe muntenegrean de testicule, iar stoperul a căzut la pământ.

Marcurs Thuram și-a luat un adversar de testicule în Atletico Madrid – Inter!

Atletico Madrid a obținut dramatic calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League. După 0-1 la Milano, echipa lui „Cholo” Simeone s-a impus pe Metropolitano cu 2-1 în timpul regulamentar și a trimis partida în prelungiri.

ADVERTISEMENT

În extra time nu s-a mai marcat însă, iar soarta calificării a fost decisă la loviturile de departajare, acolo unde loteria a fost câștigată de către spanioli cu scorul de 4-3. Totuși, în cele două reprize de prelungiri s-a petrecut un moment rar întâlnit pe terenurile de fotbal.

În minutul 100, Stefan Savic îl tatona pe Marcus Thuram aproape de centrul terenului, iar francezul și-a pierdut cumpătul și l-a apucat pe fundașul muntenegrean de zona intimă.

ADVERTISEMENT

Stoperul lui Atletico Madrid a căzut la pământ, fără ca arbitrii să îl sancționeze pe atacantul francez. Le centru s-a aflat polonezul Szymon Marciniak, iar arbitru VAR a fost Tomasz Kwiatkowski

„Ce e porcăria asta?”

Momentul l-a enervat teribil pe Bogdan Cosmescu, cel care a comentat partida de pe Metropolitano pentru Orange Sport și Prima Sport. „Ce e porcăria asta? De ce nu intervine VAR? Thuram trebuia eliminat”, a răbufnit, Cosmescu, în direct.

ADVERTISEMENT

După ce Stefan Savic s-a ridicat de pe gazon, Marcus Thuram a încercat să glumească cu el. Francezul a fost apoi schimbat de Simone Inzaghi în minutul 102 cu Alexis Sanchez.

„Agresiune sexuală! L-a apucat de testicule!”

Și cotidianul Marca a tratat subiectul, iar jurnaliști madrileni au fost scandalizați de gestul lui Thuram. „Agresiune sexuală a lui Thuram asupra lui Savic: l-a apucat de testicule”, a titrat Marca.

ADVERTISEMENT

Ibericii au continuat: „Thuram îl apucă și îl strânge de testicule pe jucătorul lui Atletico, care se cade la pământ. O scenă nefericită, iar arbitrii VAR nu au considerat că merită un cartonaș roșu.

Pentru a evita ce e mai rău, Inzaghi l-a înlocuit imediat. Thuram, care a ratat o ocazie clară la 1-1, nu a avut un meci bun și și-a încheiat partida cu o imagine rușinoasă”.

ADVERTISEMENT