Sport

Moment halucinant în Atletico Madrid – Inter! Diego Simeone a căzut la pământ după o ratare uluitoare în prelungirile partidei

Rodrigo Riquelme a ratat o ocazie uriașă în minutele de prelungire ale meciului Atletico Madrid - Inter, iar Diego Simeone s-a trântit la pământ de nervi.
14.03.2024 | 00:23
Moment halucinant in Atletico Madrid  Inter Diego Simeone a cazut la pamant dupa o ratare uluitoare in prelungirile partidei
Rodrigo Riquelme a ratat o ocazie uriașă în minutele de prelungire ale meciului Atletico Madrid - Inter, iar Diego Simeone s-a trântit la pământ de nervi. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Duelul de pe Metropolitano Stadium a început de la scorul de 1-0 pentru italieni. Trupa lui Simone Inzaghi s-a impus în prima manșă, pe teren propriu, cu un gol înscris de Marko Arnautovic.

Diego Simeone, reacție neașteptată după o ratare în Atletico Madrid – Inter

Un moment absolut neverosimil cu antrenorul Diego Simeone în prim-plan s-a petrecut în minutele de prelungire ale partidei Atletico Madrid – Inter, din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT

În minutul 90+2, la practic ultima fază din timpul regulamentar, Rodrigo Riquelme a avut calificarea spaniolilor în vârful bocancului, însă nu a avut sângele rece pentru a-i ”executa” pe finaliștii de anul trecut.

Jucătorul lui Atleti s-a trezit singur cu mingea în careul milanezilor, însă a șutat mult peste poartă spre disperarea fanilor. Recunoscut pentru modul intens în care trăiește meciurile, Diego Simeone a reacționat uluitor la ratarea lui Riquelme.

ADVERTISEMENT

Așteptând finalizarea acestuia, tehnicianul argentinian mergea prin fața băncii de rezerve, iar când a văzut unde a ajuns balonul s-a trântit la pământ. ”Cholo” a fost primul care înțeles că băieții săi au ratat o oportunitate incredibilă de a ajunge în „sferturi”.

Depay, eroul lui Atletico

Inter a fost echipa mai activă în primele 90 de minute. Italienii au deschis scorul după o acțiune de toată frumusețea la care Federico Dimarco a finalizat spectaculos după o pasă a lui Nicolo Barella.

ADVERTISEMENT

Două minute mai târziu a venit replica ibericilor. Benjamin Pavard a bărbierit o minge în propriul careu, aceasta a ajuns la francezul Antoine Griezmann care din 6 metri nu l-a iertat pe Yann Sommer.

În partea secundă, Inter a ratat două ocazii imense prin Thuram și Barella, dar golul a căzut în cealaltă poartă. Abia aruncat în luptă de Simeone, olandezul Memphis Depay a marcat cu un șut din interiorul careului golul care a trimis jocul în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Și la acest meci, portarul Horațiu Moldovan a fost doar rezerva lui Jan Oblak la Atletico. Adus în iarnă de la Rapid, internaționalul român s-a remarcat deocamdată doar pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT