Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Daniel Niculae, out din Giulești?! “Va fi dat afară de pe stadioane o bună perioadă”

La FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță a vorbit despre scandalul cu Daniel Niculae și despre cum președintele Rapidului nu va mai putea veni pe stadionul din Giulești.
15.03.2024 | 11:06
Daniel Niculae out din Giulesti Va fi dat afara de pe stadioane o buna perioada
Robert Niță, despre Daniel Niculae în Giulești. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA a început cu dezbateri despre cel mai șocant moment din fotbalul românesc. Cristi Coste și invitații săi dezbat pe larg subiectul scandalos în care este implicat și președintele formației din Giulești, Daniel Niculae.

Daniel Niculae, out din Giulești?! “Va fi dat afară de pe stadioane o bună perioadă”

Robert Niță are încredere în faptul că președintele celor de la Rapid nu are o contribuție semnificativă în scandalul care a luat cu asalt fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Analistul de la FANATIK SUPERLIGA a mai punctat și faptul că în această perioadă, Daniel Niculae nu va putea fi prezent la meciurile formației din Giulești pe niciun stadion.

“Din fericire pentru Nico, el este singurul chemat acolo în calitate de suspect care își petrece noaptea acasă. Acesta este un lucru bun. Înseamnă că implicarea lui nu a fost atât de vizibilă și de în afara legii. Așa cum s-a întâmplat în cazul celorlalți băieți care au fost chemați acolo. 

ADVERTISEMENT

Debutează ziua cu o știre șoc. Atunci când este vorba de arme și muniții, așa cum a apărut în comunicatul Poliției și că este vorba și despre un grup infracțional. Comunicatul Poliției vine undeva în jurul orei 12.

Până la un verdict sau un comunicat din partea autorităților, eu îl susțin pe Nico și cred în nevinovăția lui. E un moment greu și pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă implicarea lui Nico se va dovedi că a fost minimă, conform legii 4 va fi interzis pentru el să meargă pe stadioane o perioadă”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Dan Șucu, despre scandalul în care este implicat și Daniel Niculae și care a luat cu asalt Rapidul

“M-am trezit astăzi de dimineață cu un telefon de la avocat, care mi-a spus că președintele clubului a plecat la audieri la o secție de poliție. E ceva în afara lucrurilor cu care ești obișnuit zi de zi, dar în fotbal te obișnuiești cu multe.

ADVERTISEMENT

Acum avem informații suplimentare. Am văzut foarte puțin din toate datele care sunt în clipa de față în dosar. Am văzut doar partea care avea legătură cu Daniel. Dacă vorbim acum ca principiu, respectarea legii e esențială oriunde suntem.

Aș face o diferență între violență, distrugere pe teren și torțe aprinse. Nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu vreo mitralieră în mână. Nu cunosc detalii legate de ceva cu arme și muniții. Dacă aș afla că în casa lui Daniel e un arsenal de arme, da, aș avea probleme”, a spus Dan Șucu.

“M-AM SPERIAT!” | Victor Angelescu A DEZVALUIT CE I-A TRANSMIS Daniel Niculae DUPA AUDIERI

ADVERTISEMENT