Sport

Daniel Niculae, baie de șpriț și de mulțime înainte de Rapid – Dinamo. Imagini savuroase cu președintele giuleștenilor într-un club de fițe din Capitală! Video

FANATIK are în exclusivitate imagini cu președintele Rapidului, Daniel Niculae, care se distrează de minune într-un club de fițe din Capitală înainte de derby-ul cu Dinamo.
13.03.2022 | 10:58
Daniel Niculae baie de sprit si de multime inainte de Rapid  Dinamo Imagini savuroase cu presedintele giulestenilor intrun club de fite din Capitala Video
Daniel Niculae împlinește în aprilie un an în funcția de președinte a Rapidului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, s-a relaxat în club în noaptea de vineri spre sâmbătă. Și-a încărcat bateriile pentru derby-ul giuleștenilor cu Dinamo, care va avea loc duminică la Mioveni.

Daniel Niculae, petrecere în stil mare înainte de meciul cu Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate cum a petrecut Daniel Niculae cu o zi înainte de derby-ul cu Dinamo. Odată cu ridicarea restricțiilor programul tuturor cluburilor de noapte a revenit la normalitate, iar localul ales de președintele Rapidului a fost arhiplin.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant a găsit cu greu o masă, însă parcă din senin au apărut lângă el o frapieră și o sticlă de vin. Niculae a savurat toată noaptea câteva pahare de șpriț.

Rapidistul nu a trecut neobservat și a stat de vorbă cu foarte multă lume, a făcut poze și a vorbit despre fotbal și echipa sa.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a nimerit în mijlocul petrecerii Denisei Nechifor, cu care a ciocnit un pahar și i-a urat „La mulți ani!”. A plecat spre casă în jurul orei trei dimineață.

Galeria Rapidului i-a cerut demisia lui Daniel Niculae după meciul cu Dinamo

FANATIK a surprins momentul în care galeria Rapidului i-a cerut demisia lui Mihai Iosif și Daniel Niculae, oficialul giuleștenilor fiind în război cu Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

„Suporterii trebuie înțeleși, e normal să fie supărați. N-am mai câștigat de foarte mult timp, și-au pus speranțe că vom reuși să câștigăm împotriva uneia dintre rivalele noastre de o viață, n-am reușit și nici n-am făcut o partidă bună”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport.

Fostul lider al galeriei Rapidului îl consideră și el responsabil pe Daniel Niculae pentru situația de la club: „Suporterii sunt divizați din cauza lui Daniel Niculae, el a creat divizarea asta între suporteri. El e șeful familiei noastre, la noi se transmite dragostea din generație în generație pentru Rapid”.

ADVERTISEMENT
  • 11 luni au trecut de când Daniel Niculae a preluat funcția de președinte al Rapidului