Sport

Daniel Niculae, replică acidă pentru Mititelu. Ce spune despre „Rapid, cea mai avantajată de arbitri”

Daniel Niculae a oferit o replică acidă pentru Adrian Mititelu Jr. după acuzele legate de favorizarea pe care arbitrii o fac Rapidului.
02.11.2023 | 13:11
Daniel Niculae replica acida pentru Mititelu Ce spune despre Rapid cea mai avantajata de arbitri
Daniel Niculae a oferit o replică acidă pentru Adrian Mititelu Jr. după acuzele legate de favorizarea pe care arbitrii o fac Rapidului.
ADVERTISEMENT

Fiul patronului de la FCU Craiova acuză arbitrii pentru că favorizează formația din Giulești. După declarațiile făcute, Daniel Niculae a oferit o replică acidă pentru Adrian Mititelu Jr. și susține că oltenii sunt singurii care cred acest lucru despre Rapid.

Daniel Niculae, replică acidă pentru Mititelu

Adrian Mititelu Jr. a susținut la FANATIK SUPERLIGA, faptul că Rapid este una dintre cele mai favorizate echipe de către arbitrii, mai mult decât CFR Cluj sau formații din SuperLiga. În urma acestor declarații Daniel Niculae a dat o replică acidă pentru Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

“Dacă echipa ta se află în situația în care se află, acolo (n.r. la FCU Craiova) nu este o situație roz, îmi pare rău. La ce condiții și investiții sunt acolo, tot respectul pentru ceea ce au realizat.

Dar dacă tu stai și îți dai cu părerea despre alte echipe și despre arbitrajul unei echipe, e o frustrare. De ce ai face lucrul acesta? E o frustrare combinată cu supărare. Nu am înțeles niciodată, pentru că ei ne-au tot bătut în ligile inferioare”, a declarat Daniel Niculae la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Președintele Rapidului: “Nu înțeleg, ne-au bătut peste tot”

Până ca Daniel Niculae să îl convingă pe Dan Șucu să vină la Rapid, giuleștenii au fost mai tot timpul învinși de FCU Craiova. La SUFLET DE RAPIDIST, președintele giuleștenilor susține că în ligile inferioare dominau oltenii. Chiar și așa, tot formația lui Adrian Mititelu era cea care crea conflict după meciuri.

“Noi avem meciuri pierdute și câștigate cu rivalele noastre. Cu Steaua, cu FCSB, cu Craiova (n.r. Universitatea Craiova). În schimb, ei ne-au bătut tot timpul. Pierdeam sau câștigam cu ceilalți, nu a apărut niciun fel de conflict, de nicio culoare.

ADVERTISEMENT

Cel puțin de gând sunt eu, nu au apărut. În ligile inferioare ne-au cam bătut mai mereu, doar acum am reușit noi să câștigăm și a fost, parcă, și un meci egal. După fiecare victorie a lor apărea un conflict, culmea, nu din partea noastră. 

Cred că are o supărare sau o frustrare din trecut, că nu înțeleg. (n.r. A mai fost un conflict la Târgu Jiu care a dus aproape la bătaie.) Atunci au câștigat, deci au o problemă. E o antipatie dusă la extrem. Noi nu am avut niciun fel de problemă.

ADVERTISEMENT

Noi i-am salutat înainte de meciuri, după meciuri. I-am tratat cu respect de fiecare dată. Așa facem cu toate adversarele noastre. Am avut meciuri și cu rivalele, unde nu s-a întâmplat absolut nimic”, a mai spus președintele celor de la Rapid.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Replica lui Daniel Niculae pentru Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT