Life

Daniel Onoriu a reacționat după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă în arest: “Nu mai manipulați opinia publică”

Daniel Onoriu a avut o reacție după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă în arest. Ce a transmis pilotul de raliuri.
22.11.2022 | 15:29
Daniel Onoriu a reactionat dupa ce sa zvonit ca ar fi incercat sa se sinucida in arest Nu mai manipulati opinia publica
Daniel Onoriu, adevărul despre presupusa tentativă de suicid din arest. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a reacționat după ce au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi încercat să se sinucidă în arest. Pilotul de raliuri a transmis un mesaj prin intermediul avocaților săi.

Daniel Onoriu, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă în arest

Zilele trecute, în spațiul public s-a speculat faptul că pilotul de raliuri ar fi încercat să-și pună capăt zilelor în timp ce se afla în arest.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul avocaților săi, Daniel Onoriu a reacționat și neagă zvonurile apărute. Acesta susține că speculațiile au fost menite să-l denigreze, mai ales că au apărut înainte de a se judeca revocarea arestului preventiv.

De asemenea, pilotul de raliuri le-a amintit internauților de faptul că a fost la un pas de moarte la finalul anului trecut, în urma operației de micșorare a stomacului care i-a creat complicații.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a declarat că niciodată nu ar putea încerca să-și ia viața, fiind un om cu frica de Dumnezeu.

“Oamenii care m-au adus în starea aceasta complotează în aceste momente împotriva mea.

Vă rog să înțelegeți că în urmă cu un an de zile viața mea s-a schimbat. De la un om în toată firea, astăzi, am cu 60 de kilograme mai puțin și am ajuns în arest.

ADVERTISEMENT

O gravă eroare medicală s-a produs chiar dinainte de operația mea de micșorare de stomac. Practic, după expertizele medicilor, nu trebuia să intru în acea operație.(…) 

Neg cu vehemență această știre și nu pot să nu observ modul în care se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice.

ADVERTISEMENT

(…) Am termenul cu privire la revocarea măsurii arestării preventive și îmi doresc să îmi văd familia cât mai repede. Nu mai pot sta în arest și nici la Obregia. Eu am nevoie de familie și de un tratament specializat.

Să lăsăm justiția să facă dreptate! Vă rog, nu mai manipulați opinia publică. Sunt un om cu frică de Dumnezeu. Nu aș putea recurge niciodată la suicid!”, a transmis Daniel Onoriu pe pagina de Facebook, prin intermediul avocaților, notează wowbiz.ro.

Rebeca Onoriu a comentat în legătură cu situația lui Daniel Onoriu

Rebeca Onoriu a ținut să intervină în situația în care se află Daniel Onoriu, după speculațiile referitoare la presupusa tentativă de sinucidere.

Aceasta susține că pilotul de raliuri s-a dus din dragoste după Isabela Onoriu, cu care încă este căsătorit în acte. În plus, acesta nu ar putea să-i facă vreodată rău femeii pe care a iubit-o ani la rând, a mai spus Rebeca Onoriu.

De asemenea, fiica lui Gabi Luncă a mai spus că nepotul ei are nevoie de tratament și că nu-l poate obține dacă se află în arest.

“Daniel s-a dus din dragoste după încă soția lui! Daniel nu i-a făcut rău șase ani, ca să-i facă acum?! Sunt ambiții, orgolii imense și interese mari la mijloc.

Și din toate astea suferă Daniel!(…) El este un om cu nevoie de tratament, pe care nu-l poate obține în arest! Orice zi pentru el contează!

Rog pe toți să ia măsuri, pentru că fiecare zi contează pentru Daniel și nu ne dorim să vorbim la trecut de el.”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Daniel Onoriu a fost reclamat de fosta parteneră de viață pe motiv că ar fi amenințat-o și că ar fi încălcat ordinul de protecție.

În urmă cu câteva luni, pilotul de raliuri a decis să divorțeze de Isabela, însă apoi s-a răzgândit și a vrut ca cei doi să se împace.

Încă soția lui Daniel Onoriu nu ia în calcul împăcarea cu pilotul de raliuri.

ADVERTISEMENT