Life

Daniel Onoriu, la închisoare de sărbători? Ce decizie a luat instanța după ce pilotul de raliuri a încălcat legea

Daniel Onoriu riscă să își petreacă sărbătorile de iarnă din acest an chiar în spatele gratiilor. Instanța a luat o nouă decizie în defavoarea sa.
05.12.2022 | 20:30
Daniel Onoriu la inchisoare de sarbatori Ce decizie a luat instanta dupa ce pilotul de raliuri a incalcat legea
Daniel Onoriu riscă să petreacă sărbătorile în spatele gratiilor. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu trăiește cea mai sumbră perioadă din viața sa. Pilotul de raliuri s-a despărțit de soția sa, iar mai apoi, problemele au început să apară.

Daniel Onoriu riscă să își petreacă sărbătorile la închisoare

Acesta a încălcat ordinul de restricție față de aceasta, iar ca rezultat, ar putea rămâne în spatele gratiilor chiar de Crăciun, sau cel puțin asta se arată în ultima decizie luată de instanță.

ADVERTISEMENT

Până acum, Daniel Onoriu s-a aflat în arest preventiv, iar conform ultimei decizii luate de instanță, perioada va fi prelungită pentru încă 30 de zile.

Dacă ne uităm la faptul că primul termen va expira la data de 12 decembrie, după un calcul simplu, s-ar părea că de Crăciun, dar și de Revelion, pilotul de raliuri va rămâne tot în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Speranța lui Daniel Onoriu este că decizia nu este una definitivă. Mai exact, aceasta poate să fie contestată într-un termen de 48 de ore și sunt șanse mari ca pilotul de raliuri să mai aibă o șansă.

Informația a fost confirmată și de Rebeca Onoriu. Acesta susține că într-adevăr, pilotul de raliuri ei se află într-o situație dureroasă.

ADVERTISEMENT

Dacă anul trecut, acesta era pe patul de spital, în comă, iată că în acest an se află în spatele gratiilor.

Mai mult de atât, fiica artistei Gabi Luncă a mai dezvăluit și că acesta ține legătura cu mama lui, dar și cu ea și că are nevoie urgentă de tratament.

ADVERTISEMENT

Rebeca Onoriu, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu

Mai exact, pilotul de raliuri trebuie să meargă la psiholog, să facă exerciții de recuperare. De asemenea, acesta mai are nevoie și de perfuzii, dar și de vitamine, a mai completat Rebeca.

”S-a prelungit și din păcate, dacă anul trecut se întâmpla să petreacă sărbătorile pe patul din spital, în comă fiind, uite că anul acesta avem altă surpriză neplăcută.

Am ținut legătura cu el atunci când a putut, vorbește cu mama lui, iar mama lui ne transmite și nouă. Daniel este un băiat cu nevoie urgentă de tratament. Are nevoie de psiholog, de perfuzii, de vitamine, de exerciții, de recuperare”, a dezvăluit acesta.

În ceea ce privește atitudinea soției acestuia, Rebeca susține că Izabela face doar ambiții, drept exemplu, acesta îi poartă numele, dar este într-o altă relație.

”Din păcate, Izabela nu face asta, face orice altceva, numai ce trebuie nu face, face ambiții cu soțul ei. În continuare îi poartă numele, deși este implicată într-o altă relație”, a mai declarat Rebeca Onoriu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT