Sport

Daniel Oprița a răbufnit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! O rușine!” Ce spune despre demisie

CSA Steaua a suferit o nouă înfrângere în Liga 2, 1-3 în deplasarea de la CSM Reșița din etapa a 16-a.
24.02.2024 | 17:33
Daniel Oprita a rabufnit Noi nu suntem Steaua efectiv siau batut joc de mine O rusine Ce spune despre demisie
ADVERTISEMENT

Echipa Armatei ajunge astfel la două eșecuri consecutive în eșalonul secund și ocupă locul 9, cu doar 22 de puncte din 16 meciuri. Obiectivul echipei rămâne în continuare calificarea în play-off, deși n-are drept de promovare în Liga 1.

Daniel Oprița a răbufnit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine!”

Daniel Oprița, antrenorul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a răbufnit la finalul meciului cu CSM Reșița și a oferit câteva declarații extrem de dure la adresa elevilor săi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a recunoscut că adversara de astăzi a fost mult mai bună decât echipa sa. În plus, Oprița a vorbit și despre eventualitatea plecării de pe banca tehnică a echipei pe care a promovat-o din Liga 3.

„A fost o victorie meritată a Reșiței, chiar dacă aș putea să contest anumite faze. La acest scor și la ce am jucat noi, nu mai pot să spun mare lucru. Chiar dacă consider că au fost unele greșeli de arbitraj împotriva noastră, nu avem nicio scuză la modul în care ne-am prezentat în acest meci.

ADVERTISEMENT

Am luat după pauză două goluri în câteva minute, am fost jalnici! Dezastru! Este o înfrângere rușinoasă pentru jucători. Nu vreau să-i numesc Steaua, noi nu suntem Steaua, la modul cum am jucat la acest meci. Doar cei care au venit de la București, suporterii care au fost în număr mare, pe ei îi pot numi Steaua.

Pe echipa care a venit pentru acest meci la Reșița nu o pot numi Steaua. A fost o rușine! Doi sau trei jucători aș putea să-i evidențiez, în rest noi nu suntem Steaua. Ceea ce facem noi în acest sezon este o rușine!

ADVERTISEMENT

Dacă nu au rușine pentru acești oameni care au venit atâția kilometri să-i susțină, înseamnă că n-au caracter. Acești jucători și-au bătut joc de club, de emblemă și de suporteri. Reșița ne-a bătut la toate capitolele, dar în primul rând la dăruire”, a declarat Oprița, potrivit caon.ro.

Daniel Oprița a vorbit despre demisia de la CSA Steaua!

CSA Steaua se află la doar trei puncte de primul loc care asigură participarea în play-off, însă Daniel Oprița a vorbit despre o eventuală demisie de la cârma „militarilor”.

ADVERTISEMENT

„Se vedea pe fața băieților de la Reșița faptul că-și doresc victoria. Fotbaliștii noștri au fost la plimbare la Reșița, au venit în excursie. Nu vreau să-i menajez deloc. Toți au numai pretenții de fotbaliști. Este vina mea în primul rând, deoarece eu i-am adus.

Încerc să mă zbat pentru ei, să le rezolv toate problemele și ei m-au tratat astfel, mai ales aici, la Reșița, unde e casa mea. M-au făcut de râs. Poate lor nu le este rușine, dar mie îmi este. Efectiv și-au bătut joc de mine, toți și-au bătut joc de mine! Îmi cer scuze suporterilor în numele jucătorilor.

Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile, dar nu știu dacă mai pot să lucrez eu cu ei la ceea ce au făcut la acest meci. Ei sunt tot timpul supărați, nu le convine nimic și nu vor să joace pentru clubul acesta.

Nu știu ce vor, au fost fără caracter. La un moment dat nu știam pe cine să schimb. Parcă au fost vorbiți între ei. Am mai pierdut meciuri, dar nu așa. Am pierdut meciul acesta fără luptă și nu vreau ca jucătorii să se ascundă după arbitraj. Și dacă primeam penalty tot luam bătaie de la Reșița!”, a adăugat Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT