Sport

CSA Steaua – Pandurii Tg. Jiu 5-0, în etapa 16 din Liga 2. Festival de goluri în Ghencea și coregrafie spectaculoasă a fanilor

CSA Steaua a câștigat duelul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, scor 5-0, în etapa a 16-a din Liga 2. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă.
05.03.2024 | 18:49
CSA Steaua  Pandurii Tg Jiu 50 in etapa 16 din Liga 2 Festival de goluri in Ghencea si coregrafie spectaculoasa a fanilor
CSA Steaua București joacă în Ghencea cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-03-2024
16:54

CSA Steaua - Pandurii Tg. Jiu 5-0

Coregrafie fani CSA Steaua la meciul cu Pandurii

Vezi aici cele mai importante faze

clasament liga 2

FINAL DE MECI

Min. 90: GOOOL CSA STEAUA!!! Boiciuc centrează perfect în careul oaspeților, iar Heras marchează cu o lovitură de cap.

Min. 78: GOOOL CSA STEAUA!!! Boiciuc reușește ”dubla” după ce șutul său este deviat și ajunge în plasa porții lui Geantă.

Min. 65: GOOOL CSA STEAUA!!! Maftei își trece numele pe lista marcatorilor după un șut la colțul scurt.

Min. 64: GOOOL CSA STEAUA!!! Portarul Geantă scapă mingea după un duel cu Heras, iar jucătorul ”militarilor” trimite mingea în plasă.

Min. 47: GOOOL CSA STEAUA!!! Boiciuc marchează la prima atingere de balon.

Min. 1: A început meciul.

Echipele de start:
CSA Steaua: Frănculescu – Maftei, Ceceri, Beța, Ilie – Drăghici, Sierra, Matei, Miguelez – Chipirliu, Heras. Rezerve: Iancu, Shehait, Mancuso, Florea, Cristea, Chunchukov, Raicu, Enceanu, Boiciuc
Pandurii Tg. Jiu: Geantă – Jozic, Mrsulja, Savu, Godja – Brînzan – Vulpe, Geană, Gîrbiță, Nikpalj – Voinea. Rezerve: Lupescu, Croitoru, Acolaste, Cojocaru, Bîrzu, Idrissou, Popa, Moisie, Andreas

26-02-2024
14:26

Csikszereda M. Ciuc - FC Argeș 2-1 (Nagy 18, Nistor 90+4 / P. Petrescu 54)

Vezi aici toate fazele video importante. 

clasament

FINAL DE MECI. 

Min. 90+4: GOOL Csikszereda M. Ciuc! Gazdele au înscris la ultima fază după un corner! Puștiul Akos Nistor a marcat cu poarta goală după ce Straton a respins în față o minge lovită cu capul de unul dintre adversari. 

Min. 54: GOOL FC Argeș! Petrișor Petrescu înscrie cu un șut la vinclu după o pasă venită de la Angelov. 

Min. 18: GOOL Csikszereda M. Ciuc! Gazdele înscriu după o fază superbă. Șutul lui Nagy a fost văzut târziu de Straton, iar mingea a intrat în poartă. 

Min. 8: Ronai șutează din careu după o combinație excelentă. Șutul se duce în plasa laterală. 

Min. 1: Partida a început!

Csikszereda M. Ciuc: Szilard – Nagy, Kelemen, Csuros, Peter Gal – Veres, Soufiane – Bakos, Babati, Ronai – Makrai. Rezerve: Karacsony, Apro, Gergely, Szondi, Francisco, Pinter, Nistor, Balogh, R. Jelena. Antrenor: Robert Ilyes. 

FC Argeș: Straton – Orozco, Ciuciulete, Tudose, Tofan – Rădescu, Nortey – Șerban, Petrescu, Dulcea – Buhăcianu. Rezerve: Micle, Balaur, Haită, Pîrvu, Oprescu, Stoica, Mircea, Angelov, Dinoci. Antrenor: Eugen Neagoe. 

25-02-2024
12:09

Rezultatele meciurilor de duminică din etapa 16 a Ligii 2 și clasamentul

Viitorul Tg. Jiu – CS Șelimbăr 0-3 (Casian Soare 53, Stefan Visic 90+2, Raul Rotund 90+4)

Progresul Spartac – Gloria Buzău 1-5 (Tong 82 / Dumitrache 20, Perianu 25, C. Dumitru 45, Rădulescu 64, Chică-Roșă 80 pen.)

Clasament Liga 2 etapa 16. Sursa Foto: Flashscore
Clasament Liga 2 etapa 16. Sursa Foto: Flashscore
24-02-2024
09:05

CSM Reșița - Steaua 3-1, în etapa 16 din Liga 2. Rezultatele de sâmbătă și clasamentul

  • Corvinul – CSM Slatina 3-0 (Iacob 29, Velisar 66, Herghelegiu 84)
  • CS Mioveni – CSM Alexandria 1-0 (Massaro 18 pen.)
  • CS Dumbrăvița – Unirea Slobozia 0-2 (Coadă 11, Vlăsceanu 73)
  • CS Tunari – Unirea Dej 0-1 (Golda 89)
  • CSM Reșița – CSA Steaua 3-1 (Rimovecz 20, Drăghiceanu 48 pen., 50 / Chipirliu 34) – Video
  • Chindia – Metaloglobus 0-0
Clasament Liga 2. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Liga 2. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
22-02-2024
20:40

Torje, acuzat că și-a înjurat ca la ușa cortului un adversar

Concordia Chiajna a pierdut primul meci din 2024, scor 1-2, cu Ceahlăul Piatra Neamț, iar mijlocașul Gabriel Torje a fost extrem de nervos și și-a înjurat un adversar.

Deși s-a arătat deranjat de situația creată, Azdren Llullaku a precizat că a trecut peste gestul nesportiv al jucătorului de la Chiajna. ”Sunt multe chestii, sunt multe înjurături într-un meci, dar când înjuri de morți e mai nasol. Aia e, mi-a cerut scuze, e ok.

A fost o perioadă lungă, o vacanță foarte lungă și un cantonament destul de lung. Ne-am pregătit foarte bine, cred că s-a văzut asta și astăzi pe teren. Mă bucur foarte mult că am luat trei puncte. Cum am zis, e doar un pas și mai avem trei finale.

Toții jucătorii își arată valoarea în play-off, este mult mai spectaculos și pentru public. Normal că mi-e dor de SuperLiga, ar fi un succes foarte mare, dar întâi trebuie să prindem play-off-ul. Ar fi un pas foarte mare”, a declarat Llullaku.

22-02-2024
16:43

Concordia Chiajna - Ceahlăul Piatra Neamț 1-2 (Ad. Bălan 70 pen. / Moraru 6, 50)

Vezi aici cele mai importante faze.

Final de meci – Ceahlăul Piatra Neamț se impune pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-1, și urcă pe loc de play-off.

l2

Min. 70 – GOOOL Concordia! Adrian Bălan transformă cu precizie penalty-ul acordat pentru un fault în careu comis de Akwasi asupra lui Torje.

Min. 50: GOOOL Ceahlăul! Moraru primește o minge de la Neicuțescu, intră în careu și îl învinge cu o execuție superbă pe Oncescu.

Min. 30: Cortelezzi e aproape de un eurogol, asemănător cu cel marcat de Marco van Basten în finala Euro 1988, însă șutul său a lovit transversala. Mingea a revenit apoi la jucătorii Ceahlăului, dar Patrick Petre a reluat pe lângă poartă.

Min. 11: Bălan reia slab cu capul din 6 metri, direct în brațele lui Krell.

Min. 6: GOOOL Ceahlăul! Moraru combină excelent cu LLullaku, pătrunde în careu pe partea stângă și înscrie cu un șut plasat din 7-8 metri.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la meciul Concordia Chiajna – Ceahlăul Piatra Neamț.

  • Concordia Chiajna: Oncescu – Corbu, Stănică, Guimaraes, Dima, Dumbravă – Vrdoljak, Tucaliuc, Gogescu – Torje, Ad. Bălan. Antrenor: Erik Lincar.
  • Ceahlăul Piatra Neamț: Krell – De Sousa, Taraduda, M. Constantin, Oltean – Akwasi – P. Petre, Moraru, Neicuțescu, Llullaku – Cortelezzi. Antrenor: Antrenor: Cristian Pustai.

După mai bine de două luni joi, 22 februarie, reîncepe Liga 2, care mai are în program consumarea ultimelor patru etape, până la împărțirea competiției în play-off-ul de șase echipe și play-out-ul cu două grupe. Lupta pentru primele șase locuri este de-a dreptul nebună, având în vedere că pot accede între cele șase și echipe și cele fără drept de promovare!

Programul etapei a 16-a din Liga 2

Joi, 22 februarie, ora 19:30

  • Concordia Chiajna – Ceahlăul (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Sâmbătă, 24 februarie, ora 11:00

  • Corvinul – CSM Slatina
  • CS Mioveni – CSM Alexandria
  • CS Dumbrăvița – Unirea Slobozia
  • CS Tunari – Unirea Dej
  • CSM Reșița – CSA Steaua (Digi Sport 2)
  • ora 11:30 Chindia – Metaloglobus (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 25 februarie

ora 14:00 Progresul Spartac – Gloria Buzău

ora 17:00 Viitorul Tg. Jiu – CS Șelimbăr (Digi Sport 2, Prima Sport 2)

Luni, 26 februarie, ora 17:00

  • Csikszereda – FC Argeș (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Liga 2 revine cu un duel de foc la Chiajna

Primul meci din 2024 în Liga 2 este unul foarte aspru, între două echipe aflate la egalitate de puncte, situate în afara locurilor de promovare, dar la distanță de un singur punct de locul 6, Concordia Chiajna – Ceahlăul. Ambele echipe au intenție clară de a intra în play-off, având drept de promovare.

Concordia a făcut achiziții importante în această iarnă și există mult optimism dar și Ceahlăul l-a adus pe veteranul de 39 de ani Marius Constantin, iar antrenorul Cristi Pustai consideră că lotul aflat la dispoziție are calitatea de a termina campionatul pe unul dintre primele șase locuri.

ADVERTISEMENT

CS Șelimbăr vrea locul 1 chiar dacă nu are drept de promovare!

Șelimbăr, echipa antrenată de Claudiu Niculescu, este liderul care nu are drept de promovare în acest sezon, dar care a anunțat că din vară se va face o nouă organizare care să permită dreptul de a urca în prima divizie. Vor fi prime speciale dacă echipa va termina campionatul și după play-off pe primul loc.

Viitorul Târgu Jiu ocupă în prezent ultimul loc de play-off, dar partida de acasă cu Șelimbăr este una foarte dificilă, pentru că trupa lui Niculescu joacă un fotbal frumos și este foarte bine organizată. La Târgu Jiu au renăscut speranțele unei promovări miraculoase, Viitorul având acest drept și pentru asta pasul cel mai important este să prindă loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Planurile Corvinului pentru viitorul sezon

Pe locul 2 se află tot o echipă fără drept de promovare. Este vorba despre Corvinul Hunedoara, cea care anii 80 ai secolului trecut a dat mulți jucători de top echipelor mari și celei naționale (Andone, Rednic, Gabor, Mateuț și alții). La Hunedoara se pune la cale un proiect, dar pentru viitorul sezon, problema dreptului de promovare fiind rezolvată ca urmare a noii organizări a clubului).

Un mare ajutor la crearea unui club puternic, pe care hunedorenii îl vor cât mai competitiv pe termen lung, va oferi și Bogdan Apostu, care este chiar din Hunedoara și care crede că odată promovați alb-albaștrii nu vor fi o echipă oarecare, ci una cu impact la nivel de SuperLiga. Acum Corvinul primește vizita altei echipe cu promovarea interzisă, CSM Slatina.

ADVERTISEMENT

Mioveni este pe locul 4, dar are grave probleme financiare

Fosta divizionară de SuperLiga CS Mioveni este bine plasată, locul 4, dar antrenorul Constantin Schumacher se teme mult de posibile depunctări ca urmare a unor litigii dintre club și jucători plecați, care își cer drepturile. Dacă Mioveni nu va achita acești bani sigur va fi depunctată și visul barajului se va risipi.

În aceeași situație se află altă retrogradată din primul eșalon, Chindia Târgoviște, care la prima vedere e acolo, la lupta pentru play-off, însă acolo furtuna este în club, unde conducerea administrativă și antrenorii se schimbă ca pe cămăși și din această instabilitate este clar că nu sunt condiții de a reveni imediat în prima divizie.

ADVERTISEMENT