Sport

Daniel Oprița pune capul în pământ după CSA Steaua – Corvinul 0-1: „Trebuie să fim fair-play”

Daniel Oprița pune capul în pământ după înfrângerea suferită de Clubul Sportiv al Armatei Steaua pe teren propriu împotriva Corvinului Hunedoara, scor 0-1.
30.11.2023 | 20:15
Daniel Oprita pune capul in pamant dupa CSA Steaua  Corvinul 01 Trebuie sa fim fairplay
Daniel Oprița pune capul în pământ după CSA Steaua - Corvinul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” consideră că o remiză ar fi fost un rezultat echitabil, însă este resemnat și a vorbit despre subțirimea lotului său, mărturisind că nu a avut soluții pe banca de rezerve, motiv pentru care a făcut doar trei schimbări.

Daniel Oprița pune capul în pământ după CSA Steaua – Corvinul

Daniel Oprița pune capul în pământ după înfrângerea suferită de CSA Steaua în duelul cu Corvinul Hunedoara și speră să obțină patru victorii în ultimele patru meciuri, pentru ca echipa să intre în play-off:

ADVERTISEMENT

„Un rezultat de egalitate era mai echitabil. Ăsta era fotbalul. Azi nu trebuia, trebuia să câștigăm ca să sperăm la play-off. Mai avem patru meciuri și cred că avem puterea să e câștigăm.

Le-am spus că trebuie să mergem mai departe, dar e păcat. Trebuia să obținem un punct, am luat un gol dintr-o greșeală, pe final am avut ocazii mari, puteam să egalăm”.

ADVERTISEMENT

„E greu, pentru că am fost nevoit să improvizez!”

„Corvinul e o echipă cu fotbaliști muncitori, trebuie felicitați, trebuie să fim fair-play. E destul de greu, pentru că a trebuit să improvizez, am făcut doar trei schimbări și s-a văzut subțirimea lotului în unele momente.

Nu trebuie să ne plângem, trebuia să rezolvăm meciul ăsta. N-am vorbit cu Chipirliu, fiecare să vorbească la club, nu cu mine”, a continuat Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, Daniel Oprița a vorbit și despre o posibilă plecare de la club, spunând că se gândește să rămână până la finalul contractului, adică până în vară:

„Eu am contract aici până la vară cel puțin. Vom vedea ce se întâmplă și până în iarnă, mai avem câteva meciuri. Probabil vom trage linie și vom vedea ce se întâmplă”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce va fi mai departe. Vom vedea. E normal ca la jumătatea sezonului să facem o analiză și să vedem ce va fi. În rest, nu am discutat nimic cu nimeni”, a mai spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT