Sport

Reacția lui Daniel Oprița, după anunțul că e dorit la o rivală a Stelei: ”Mă bucur!”

Daniel Oprița este dorit de o rivală a celor de la CSA Steaua, iar tehnicianul nu a ascuns faptul că este încântat de acest interes.
13.11.2023 | 21:43
Reactia lui Daniel Oprita dupa anuntul ca e dorit la o rivala a Stelei Ma bucur
Daniel Oprița este dorit de o rivală a celor de la CSA Steaua, iar tehnicianul nu a ascuns faptul că este încântat de acest interes. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că formația Chindia Târgoviște plănuiește să-l angajeze pe Oprița încă din această iarnă, sperând ca antrenorul să găsească o cale de încheiere anticipată cu 6 luni a înțelegerii cu gruparea ”militară”.

Rivala Stelei îl vrea pe Daniel Oprița. Cum comentează antrenorul

La finalul meciului pe care CSA Steaua l-a câștigat cu FK Csikszereda, scor 1-0, Daniel Oprița a vorbit despre interesul arătat de Chindia pentru angajarea sa și a recunoscut că se bucură de interesul rivalei la un loc în play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

”Nu știu, nu am discutat. Mă bucur dacă se interesează de mine. E normal, oricine se bucură când e interesant pentru alte cluburi. Eu am contract aici până la vară cel puțin. Vom vedea ce se întâmplă și până în iarnă, mai avem câteva meciuri.

Probabil vom trage linie și vom vedea ce se întâmplă. Nu știu ce va fi mai departe. Vom vedea. E normal ca la jumătatea sezonului să facem o analiză și să vedem ce va fi”, a declarat tehnicianul ”militarilor”.

ADVERTISEMENT

Instalat pe banca lui CSA Steaua în iulie 2019, Daniel Oprița își termină în vară contractul cu echipa Armatei, fără să o poată conduce în primul eșalon din cauza lacunelor administrative perpetuate în forma de organizare a clubului.

Motivul pentru care CSA Steaua nu e mai sus în clasament

Oprița consideră că echipa sa ar fi putut câștiga mult mai ușor partida cu Csikszereda dacă ar fi înscris la primele ocazii avute și s-a arătat dezamăgit că urmează o pauză, deoarece jucătorii săi se aflau într-o formă bună.

ADVERTISEMENT

”Erau importante cele 3 puncte, victoria e meritată. Era păcat să nu câștigăm, la cum s-au desfășurat lucrurile. E greu când nu marchezi la primele ocazii. Altfel era jocul, se deschideau și ei. Eu sunt bucuros, îmi felicit elevii. Zic că am făcut un meci bun, e al treilea meci la rând în care nu primim gol.

Au fost multe schimbări în echipă, formațiile care au mers pe omogenitate, Corvinul, Șelimbăr sau Slobozia merg bine. Așa am fost și noi anul trecut. Contează grupul, vestiarul. Am avut și ghinion în anumite meciuri.

ADVERTISEMENT

Chipirliu e un jucător indispensabil la momentul acesta. Sâmbătă are botezul copilului, trebuie să mergem toți. Vorba unui secund, ne-am mobilat apartamentul cu golurile lui. Nu știu dacă pică bine pauza naționalei. Băieții sunt conștienți că fiecare meci trebuie tratat ca o finală de acum”, a spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT