Sport

Daniel Oprița și Steaua nu depun armele: „Suntem dezamăgiți, băieților nu le-a picat bine, dar tragem în continuare la primele două locuri!”. Exclusiv

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a reacționat, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Federația Română de Fotbal a anunțat, în mod oficial, că formația bucureșteană n-are drept de promovare în Liga 1.
15.03.2022 | 17:56
Daniel Oprita si Steaua nu depun armele Suntem dezamagiti baietilor nu lea picat bine dar tragem in continuare la primele doua locuri Exclusiv
Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a reacționat, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Federația Română de Fotbal a anunțat, în mod oficial, că formația bucureșteană n-are drept de promovare în Liga 1
ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu va putea promova în primul eșalon, la finalul acestui sezon, chiar dacă locul din clasament îi va permite acest lucru, deoarece regulamentul FRF prevede faptul că echipele departamentale nu pot evolua în Casa Pariurilor Liga 1.

Daniel Oprița și Steaua nu depun armele

Antrenorul „militarilor” s-a declarat dezamăgit de faptul că CSA Steaua nu are drept de promovare în primul eșalon, deși se aștepta la acest deznodământ.

ADVERTISEMENT

Totodată, Oprița le transmite jucătorilor săi să dea totul pe teren, deoarece „speranța moare ultima”.

„În mare, știam de la început de lucrurile astea, că n-avem drept de promovare, doar că nu era ceva oficial. Acuma, la momentul acesta, nu pot să spun foarte multe. E clar că ne-am fi dorit să avem drept de promovare.

ADVERTISEMENT

Încercăm și acum să terminăm pe loc de promovare, chiar dacă a apărut de la Federație știrea că nu avem drept de promovare. O să încercăm să jucăm pe teren până la final și să terminăm cât mai sus în clasament.

E clar că și eu speram, toată lumea spera că poate se face ceva, până la urmă. Trebuie să ne bucurăm de fotbal și de meciurile pe care le avem în play-off. Speranța este până la final. Să terminăm noi pe un loc, care să ne permită ori să promovăm direct, ori să mergem la baraj, și vom vedea atunci ce se va întâmpla”, a declarat Daniel Oprița, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița: „Ne bucurăm de fotbal!”

„N-avem ce să facem. Ne bucurăm de fotbal, de ce nu? Jucătorii, de fapt, să joace cu plăcere, să joace fără presiune. Normal că îmi doresc (n.r. schimbarea Legii Sportului) și jucătorii, și cei care reprezentăm clubul Steaua. Dar, mai departe, nu depinde de noi.

Ar fi fost frumos… până la urmă, nu era clar nici din punct de vedere sportiv că am fi promovat, dar suntem acolo și nu se știa până la final. Suntem dezamăgiți, dar trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt și să jucăm în continuare”, a mai spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița: „Speranța moare ultima!”

„Normal că le-a părut rău (n.r. jucătorilor), nu le-a picat bine. Dar am vorbit cu ei, sunt profesioniști și trebuie să se bucure de fotbal. Nu trebuie să se gândească la faptul că nu avem drept de promovare. Și mesajul de la conducere a fost să încercăm să jucăm și să terminăm chiar pe locul 1 sau 2, dacă se poate. Deci, nu ne-a spus nimeni să nu tragem.

Încă nu se știe, speranța moare ultima. Să fim noi acolo, din punct de vedere sportiv, și vedem la final. Se poate întâmpla orice.

Să sperăm că, în sezonul viitor, lucrurile se vor rezolva și ne vom putea pune acest obiectiv (n.r. promovarea)”, a încheiat Daniel Oprița.

  • 4 este locul ocupat de CSA Steaua în Liga 2
ADVERTISEMENT