Fotbal intern

Daniel Pancu a acceptat să devină preşedintele Rapidului la insistenţele suporterilor

18.05.2020 | 10:42
Daniel Pancu a acceptat sa devina presedintele Rapidului la insistentele suporterilor
ADVERTISEMENT

Veste neaşteptată pentru cei care iubesc Rapidul şi care încă mai speră, mai ales acum, după noul scenariu propus de FRF, cu barajul echipelor de pe locurile 1-6, în revenirea în eşalonul de elită al fotbalului românesc.

Daniel Pancu a fost antrenorul Rapidului

Daniel Pancu, omul care a stat până de curând pe banca giuleştenilor şi a lăsat locul lui Dan Alexa, se reîntoarce în club, dar într-o funcţie nouă, cea de preşedinte, pe care a acceptat-o doar la insistenţele fanilor.

ADVERTISEMENT

Pancone i-a dat răspunsul favorabil principalulului acţionar al Rapidului, Victor Angelescu, duminică seara şi va începe imediat treaba, mai ales că există un obiectiv important în joc.

Rapid ar fi vrut meciuri tur-retur în baraj

Rapid ar fi preferat ca barajulsă aibă loc cu partide tur-retur, între cele şase formaţii, dar consideră că acesta a fost cel mai bun sistem ales de FRF.

ADVERTISEMENT

Am văzut că UTA este nemulţumită de înjumătăţirea punctelor. Noi am fi vrut să se joace toate meciurile sau măcar să jucăm tur-retur, dar aşa s-a stabilit. De ce 6 echipe?

Va conta lipsa spectatorilor

Dacă am înţeles bine, doar acestea şase au depus dosare de licenţiere. Dacă e aşa, consider că e mai bine să jucăm doar aceste şase echipe pentru că altfel se putea interpreta.

ADVERTISEMENT

E păcat că meciurile vor fi fără spectatori pentru că eram echipe cu fani mulţi, dar nu ai ce face.

Echipa va face antrenamentele în Regie

Săptămâna viitoare vom intra în carantina de două săptămâni într-un hotel din Bucureşti şi vom începe în Regie antrenamentele, conform protocolului stabilit de FRF cu Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Sportului. Am mare încredere în echipă şi sper să sărbătorim promovarea în Liga 1“- a declarat Victor Angelescu, principalul finanţator al Rapidului.

ADVERTISEMENT

4 iulie, 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie şi 1 august sunt datele la care se vor diputa meciurile din Liga a 2-a UTA Mioveni şi Turris vor juca trei meciuri pe teren propriu şi două în deplasare, iar FC Argeş, Petrolul şi Rapid invers.

ADVERTISEMENT