Sport

Daniel Pancu, încântat după România U21 – Finlanda U21 1-0: „A fost fantastic!”

Daniel Pancu a fost încântat după victoria dramatică obținută de România U21 pe teren propriu în confruntarea contra Finlandei U21, scor 1-0.
17.10.2023 | 21:58
Daniel Pancu incantat dupa Romania U21  Finlanda U21 10 A fost fantastic
Daniel Pancu, încântat după România U21 - Finlanda U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul „tricolorilor mici” s-a bucurat nespus pentru victorie și consideră se vede un real progres în rândul jucătorilor, despre care spune că joacă un fotbal modern, cu posesie de la portar.

Daniel Pancu, încântat după România U21 – Finlanda U21

Daniel Pancu a fost încântat după victoria României U21 în duelul cu Finlanda U21, scor 1-0, lăudându-și jucătorii pentru efortul depus: „Mă așteptam să marcăm mai multe goluri și să primim, îți spun sincer.

ADVERTISEMENT

Nu am primit gol în această dublă, un lucru foarte bun, dacă ținem cont de faptul că un fundaș central titular e rezervă la Liga 2, lucru pe care puțină lume l-a sesizat.

Sunt într-un real progres, echipe care caută să dezvolte, să joace un fotbal modern, de posesie de la portar.  Dacă am fi pierdut acest joc nu aș fi avut nimic de reproșat nimănui, cu excepția tratării mai cu seriozitate a anumitor faze în careul advers”.

ADVERTISEMENT

„Am câștigat absolut meritat!”

„Cel mai important lucru este că noi ne-am creat aceste situații și ocazii. Rămânem cu amărăciunea mare de tot a primului joc din Albania. Primul joc din noiembrie deja se anunță o finală.

Un rezultat de egalitate pentru finlandezi pe terenul nostru ar fi însemnat mult. Eu cred că am câștigat absolut meritat, echipa a arătat mult spirit, multă energie, respect față de tricoul echipei naționale”, a continuat Daniel Pancu, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT

„În provincie lumea ne primește cu multă căldură, cu entuziasm. Felicitări publicului, a fost fantastic. Fără el nu am fi avut tăria de a lupta până la ultima fază”, a mai spus Daniel Pancu.

Și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF-ului, a fost bucuros pentru victoria „tricolorilor mici”: Se conturează o echipă și la tineret. M-am uitat la cei U19, unde am văzut doi fundași centrali interesanți. Am văzut și fundași laterali buni, încep să dea roade investițiile în zona de copii și juniori.

ADVERTISEMENT

„Nu l-am simțit pe Pancu tensionat nici înainte de meci, nici în timpul meciului. Ăsta e fotbalul, se schimbă de la o zi la alta, el păstrează un echilibru, se bucura împreună cu jucătorii, era normal”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Tags: