Fotbal intern

Daniel Pancu știe ce va face Mirel Rădoi: „O să renunțe la niște jucători!”

01.04.2021 | 22:35
Daniel Pancu stie ce va face Mirel Radoi O sa renunte la niste jucatori
Daniel Pancu știe ce va face Mirel Rădoi: „O să renunțe la niște jucători!”. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a analizat meciul României cu Armenia și crede că Mirel Rădoi va renunța la mai mulți jucători, în cazul în care va mai rămâne la cârma echipei naționale.

„Pancone” crede că Mirel Rădoi a fost dezamăgit crunt de unii jucători, mai ales din atac, motiv pentru care a avut niște declarații acide la adresa lor la finalul partidei de la Erevan.

ADVERTISEMENT

Totodată, Daniel Pancu crede că Mirel Rădoi a avut multe așteptări de la jucătorii echipei naționale și a atras atenția asupra faptului că „tricolorii” nu au mai bătut demult echipe mari.

Daniel Pancu știe ce va face Mirel Rădoi

Daniel Pancu a vorbit despre meciul României cu Armenia și despre situația lui Mirel Rădoi de la națională, iar el consideră că selecționerul va renunța la anumiți jucători: „Cam toate alea mari nu sunt bătute de noi. Dacă ne uităm în jurul nostru, vedem că nu prea le batem pe alea mari.

ADVERTISEMENT

Nu e neapărat problemă că pierdem cu Armenia, dar măcar să batem și noi Germania, ce nu am mai făcut de ceva vreme. Eu cred că e o problemă în vestiar și cred că Rădoi o să își reconsidere poziția. Nu o să mai aibă încredere în jucători”.

„E pentru prima dată când îl văd pe Mirel așa, el s-a exprimat mereu că mergem la victorie și că înfrângerile sunt ale lui. A avut așteptări foarte mari la unii dintre ei și a fost dezmăgit de ei, mai ales de jucătorii din atac și va renunța la unii dintre ei”, a mai spus Daniel Pancu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ne credeam mai presus decât Germania!”

Daniel Stanciu a comentat și el situația echipei naționale a României: „Noi ne facem foarte multe planuri, ne credem mai presus decât Germania sau alte naționale tari, dar picăm dintr-o dată când pierdem și nu mă refer doar la meciul cu Armenia.

Sunt jucători în România care dau 1-2 goluri și care încep că mamă ce tari suntem, că e visul lui mama, lui bunica, și așa mai departe. Încep oferte de 50-100 de milioane de euro și după nu mai auzi nimic de ei.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt în dedesubturile fotbalului românesc, la mentalitate mă refer”.