Life

Daniel Pavel, anunţ despre relaţia cu Ana Maria Pop: “Nu cred că am stat mai mult de 7 zile adunate…”

Daniel Pavel a vorbit despre relația cu Ana Maria Pop, cu care formează un cuplu de mai bine de un an. Ce spune despre mutatul împreună.
09.01.2023 | 14:34
Daniel Pavel anunt despre relatia cu Ana Maria Pop Nu cred ca am stat mai mult de 7 zile adunate
Daniel Pavel, anunţ despre relaţia cu Ana Maria Pop. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a vorbit despre relația cu Ana Maria Pop. Cei doi s-au mutat împreună, dar au petrecut mult timp și la distanță.

Daniel Pavel, dezvăluiri despre relația cu Ana Maria Pop

Prezentatorul de la Survivor România este împreună cu Ana Maria Pop de mai bine de un an, iar de câteva luni s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT

Cei doi se simt foarte bine de când locuiesc împreună și nu au parte de tensiuni, ci din contră. Acum sunt mult mai apropiați și fac diverse activități împreună.

“Pentru mine este cea mai… dulce perioadă a noastră și din viața mea. Continuăm să ne descoperim și totul se amplifică cu fiecare atingere.

ADVERTISEMENT

Fiecare îmbrățișare, tachinare, muzica preferată, fiecare glumă sau carte citită împreună ne aduce și mai aproape.

Plimbările în natură, fie la munte sau la mare, ne încarcă. Certați? Ce este cearta?”, a declarat iubita prezentatorului de la Pro TV pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Daniel Pavel a confirmat cele spuse de Ana Maria Pop. Cu toate că s-au mutat de ceva vreme împreună, prezentatorul a spus că nu au stat foarte mult timp în locuința din București de când a început vara și până în prezent.

“Așa este, după revenirea din sezonul de Survivor am intrat în etapa de a locui efectiv cu arme și bagaje – deși, la propriu, o parte a colecției mele de săbii era deja în domiciliul comun, adusă de la Viena.

ADVERTISEMENT

Deși nu cred că am stat mai mult de 7 zile adunate în București, de la debutul verii, auspiciile sunt minunate.

Știi că-ți face plăcere să locuiești cu o femeie, în ce mă privește, după primele 15 minute, în dreapta mea, când conduc, într-o sală/ terminal de așteptare sau la coadă la cafea – proximitatea naște, instant, intimitatea, și la noi așa e.”, a adăugat și Daniel Pavel.

Cum au făcut față cei doi distanței

La început, cei doi au avut o relație la distanță, dat fiind și faptul că Daniel Pavel a fost plecat în Republica Dominicană, pentru filmările reality show-ului Survivor România.

Acest detaliu nu le-a afectat legătura, ci i-a ajutat să se cunoască mai bine și să se apropie. În primă fază, cei doi au fost prieteni.

Deși le este dor unul de celălalt atunci când se află la distanță, relația celor doi a supraviețuit, din moment ce este bazată pe încredere și pe iubire.

“Distanța poate să fie un impediment când nu există o conexiune deja creată, încredere, iubire. Dar nu e cazul nostru.

Desigur, există dorul, care este mare, dar (și) pentru inimi care se iubesc și sunt departe s-au inventat avioanele. (zâmbește)”, a explicat Ana Maria Pop pentru sursa menționată.

După Survivor, Ana Maria Pop a venit la Viena ori de câte ori a putut, la fel și Daniel Pavel la București. În plus, partenera prezentatorului l-a vizitat pe acesta în Republica Dominicană, atunci când aveau loc filmările pentru sezonul trecut al reality show-ului difuzat la Pro TV.

Ana Maria Pop a fost atrasă de Daniel Pavel încă de când l-a văzut la TV. Ulterior, aceasta l-a urmărit și la alte emisiuni, s-au întâlnit față în față, iar lucrurile au evoluat de la sine.

Prezentatorul a fost și el cucerit instant de partenera sa. Daniel Pavel a fost atras atât de fizicul ei, cât și de caracter.

ADVERTISEMENT