Life

Daniel Pavel de la Survivor şi iubita sa, apariţie de senzaţie la Saga Festival. Cătălin Măruţă a reacţionat imediat

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și iubita lui, Ana Maria Pop, apariție de senzație la Saga Festival. Cătălin Măruță a reacționat imediat.
05.06.2022 | 13:57
Daniel Pavel de la Survivor si iubita sa aparitie de senzatie la Saga Festival Catalin Maruta a reactionat imediat
Daniel Pavel și iubita lui, împreună la Saga Festival. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop s-au afișat împreună la Saga Festival. Prezentatorul Survivor România a publicat două imagini în mediul online, iar Cătălin Măruță a reacționat imediat.

Daniel Pavel, de la Survivor România, și iubita lui, împreună la Saga Festival. Fotografiile cu care a făcut senzație pe internet

Daniel Pavel și iubita lui formează un cuplu de la sfârșitul anului 2021. Relația lor a început la scurt timp după ce prezentatorul Survivor România s-a despărțit de fosta lui iubită.

ADVERTISEMENT

Cu toate că sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă, cei doi au fost împreună la Saga Festival, eveniment ce a avut loc în weekend, în București.

Daniel Pavel a imortalizat momentul și a postat imaginile pe internet, spre bucuria celor care îl urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a reacționat imediat

daniel pavel survivor românia iubită saga festival
Daniel Pavel și iubita lui, fotografia cu care au făcut senzație pe internet.
Foto: Instagram

Daniel Pavel și Ana Maria Pop apar în ipostaze tandre. Îmbrăcați adecvat evenimentului, ea cu un top alb, scurt, iar el cu un tricou negru, cu imprimeu minimalist, cei doi se îmbrățișează.

Cu toate că țin ochii închiși, chimia dintre ei este greu de trecut cu vederea. Tânără zâmbește larg, iar prezentatorul emisiunii de la Pro TV îi atinge blând fața.

ADVERTISEMENT

Printre primele persoane care au reacționat se află Cătălin Măruță. Acesta a lăsat un comentariu cu o față ce avea inimioare în dreptul ochilor, semn că ceea ce a văzut a fost pe placul său.

Cine este iubita lui Daniel Pavel?

Ana Maria Pop este avocat, dar, în trecut, iubita lui Daniel Pavel a cochetat și actoria, datorită lui Bobby Păunescu. Tânăra a participat la mai multe festivaluri de film, printre care și cel de la Cannes.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Survivor România nu este primul său iubit celebru. Timp de doi ani, ea a format un cuplu cu Ricardo Cadu, fostul căpitan al formaţiei CFR Cluj. De asemenea, Ana Maria Pop a fost împreună și cu tenismenul Horia Tecău.

ADVERTISEMENT