Life

Cine este noua iubită a lui Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor România se iubește cu o tânără superbă

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, are o nouă iubită. Gazda emisiunii de la Pro TV se iubește cu o tânără superbă, însă este discret în legătură cu viața amoroasă.
24.01.2022 | 20:31
Cine este noua iubită a lui Daniel Pavel. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel are o nouă iubită, la câteva luni după despărțirea de fosta logodnică, Marina. Prezentatorul de la Survivor România iubește din nou, însă a încercat să fie cât se poate de discret în legătură cu viața amoroasă.

Cea care l-a dat de gol pe moderatorul TV este chiar partenera lui, care a postat câteva fotografii pe rețelele sociale. Aceasta nu i-a postat chipul, dar s-a aflat recent că este vorba de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Înainte de sărbători, femeia a postat o imagine cu bradul ei de Crăciun, iar pe unul din globuri era inscripționat numele “Daniel”.

Cine este noua iubită a lui Daniel Pavel

Este vorba despre Ana Maria Pop, o femeie care a mai făcut parte din lumea showbiz-ului. În ultimii ani, aparițiile ei publice au fost destul de rare.

ADVERTISEMENT

“Zi Binecuvântată, Sf. Cuv. Daniil Sihastrul 🙏🏼💫 Să ne ajute pe toți să zâmbim sănătoși în prag de Sărbători! La Mulți Ani, sărbătoriților.”, a scris aceasta pe 18 decembrie 2021.

Ana Maria Pop merge chiar la sala de fitness unde fratele lui Daniel Pavel, Liviu Alexandru Pavel, este instructor.

ADVERTISEMENT

Potrivit fotografiilor postate, cei doi ar fi împreună din septembrie 2021, la câteva săptămâni după ce Daniel Pavel și fosta logodnică s-au despărțit.

Se pare că cei doi a o relație la distanță, întrucât prezentatorul TV locuiește în Viena, în timp ce ea a rămas în România. Ana Maria l-a vizitat la Viena, dar are fotografii și din Republica Dominicană, acolo unde este filmată emisiunea difuzată acum de Pro TV.

ADVERTISEMENT

Șatena este fană a emisiunii și postează Instastory-uri din fața televizorului, în care îl etichetează și pe prezentator. Daniel Pavel îi apreciază postările de pe Instagram.

Ce profesie are Ana Maria Pop

Ana Maria Pop este avocat de profesie, iar în 2014 a cochetat cu actoria, datorită lui Bobby Păunescu. A participat la mai multe festivaluri de film și a fost invitată la cel de la Cannes, scrie viva.ro.

În trecut, Ana Maria Pop ar fost împreună cu Ricardo Cadu, fost căpitan al formaţiei CFR Cluj. Cei doi au avut o relație de mai bine de doi ani, dar tot la distanță, pentru că el locuia în Portugalia.

A fost împreună și cu tenismenul Horia Tecău, însă relația a luat sfârșit în 2012.

ADVERTISEMENT