Life

Daniel Pavel și-a ieșit din minți la Survivor România: ”Nu știu ce căutați printre oameni”

Daniel Pavel a anulat recompensa pentru care concurenții de la Survivor România s-au luptat în ediția din 8 martie din cauza violențelor izbucnite între ei!
08.03.2023 | 21:00
Daniel Pavel sia iesit din minti la Survivor Romania Nu stiu ce cautati printre oameni
Daniel Pavel i-a pedepsit pe concurenții de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Survivor România au luat luptele prea în serios, iar prezentatorul Daniel Pavel a fost nevoit să anuleze recompensa pentru care s-au bătut, la propriu, pe nisipul fierbinte din Dominicană.

Concurenții de la Survivor România 2023 și-au împărțit pumni i picioare. Daniel Pavel i-a pedepsit, anulând recompensa

Pentru unul dintre meciuri, concurenții au fost nevoiți să ducă lupte corp la corp, însă respectând anumite reguli. Lucrurile au degenerat, unii concurenți aplicându-și pumni și picioare ”pe bune”.

ADVERTISEMENT

Evident, au fost situații pe care nu și le-au dorit, luptele intensificându-se dincolo de limitele impuse de joc. Ștefania Stănilă, concurentă în echipa Faimoșilor, a lovit-o cu piciorul, din greșeală, pe Alexandra Ciomag.

Sportiva a nimerit-o direct în față, iar fata a început să plângă de durere, chemând medicul. Ștefania a repetat de mai multe ori că îi pare rău și că lovitura nu a fost una cu intenție, lucru de care nu au fost convinși, însă, Războinicii.

ADVERTISEMENT

Cel mai vocal, în apărarea Alexandrei Ciomag, a fost Dan Ursa, care susține că Faimoșii aplică lovituri în mod intenționat. Chiar el l-a acuzat pe Kamara că i-a dat un pumn și că acel pumn îl va costa scump.

Dan Ursa, către Kamara: „Mi-ai dat un pumn care o să te coste scump!”

„Vezi că mi-ai dat un pumn care o să te coste scump! Nu știu ce căutați printre oameni! Nu știu ce căutați printre noi muritorii, mă!”, a spus Ursa extrem de revoltat, arătând cu degetul către Kamara și coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

Tensiune a existat și între Alin Chirilă și Ionuț Iftimoaie. Alin a încălcat regulamentul, încenturându-l pe adversar, moment în care Pavel a dat primul avertisment.

În urma desfășurării acestor episoade nefericite în timpul meciului, prezentatorul Daniel Pavel a vrut să îi aducă pe concurenți cu picioarele pe pământ. Pavel le-a anulat, practic, recompensa.

ADVERTISEMENT

„Dacă faci din astea îți f** un pumn! De ce faci așa?”, l-a întrebat Iftimoaie pe Chirilă după ce a fost pus la pământ de războinic. „Eu nu te-am lovit. Ce înseamnă asta la tine?”, a continuat Iftimoaie.

În acest conflict au intervenit apoi și ceilalți băieți, ieșind ditamai scandalul! Kamara a sărit în apărarea lui Iftimoaie, pe punctul de a se bate cu Alin, ceilalți concurenți fiind nevoiți să îi despartă.

„La Survivor România nu tolerăm sub nicio formă violența”

Kamara i-a aplicat, din mers, o lovitură lui Ursa, clipă în care Daniel Pavel i-a atenționat pe concurenți spunând ferm că la Survivor nu este tolerată violența de niciun fel: „La Survivor România, noi nu tolerăm sub nicio formă violența sau manifestările violente, fie că ele sunt fizice sau verbale!”.

„Voi anula această recompensă și nu mai merge nimeni la niciun masaj. Asta se întâmplă pentru că forțați limitele! Trebuia să transportați acea pernă cu opoziția adversarului pe acest covoraș.

Nu ați mai respectat regulile. Anulez această recompensă. E prima oară când facem asta. Ăsta e Survivor, evoluăm, ne adaptăm, creștem”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

Un concurent faimos va fi eliminat în seara aceasta din competiție. Carmen Grebenișan, DOC, Ada Dumitru și Crina Abrudan sunt nominalizații acestei săptămâni, Crina și Carmen fiind propunerile făcute de grup.

 

ADVERTISEMENT