Sport

Daniel Șendre după egalul naționalei din Ungaria: “Circul Bela România. Grădinița urcă, urcă” 

Editorialistul Fanatik, Daniel Șendre, comenteaza în stilul caracteristic nivelul la care ne aflăm cu naționala, precum și atmosfera de balamuc după semieșecul cu Belarus. 
14.10.2023 | 15:40
Daniel Sendre dupa egalul nationalei din Ungaria Circul Bela Romania Gradinita urca urca
Mihai Stoichiță, indicații pentru Radu Drăgușin în Belarus - România 0-0. Sursă foto: Colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa Națională a avut joi o singură treabă – să câștige meciul cu Adunații Copăceni ai grupei I, o echipă formată din jucători bucuroși că apar la televizor, pedepsită de UEFA să joace prin vecini și fără spectatori, însă nu chiar oricum, ci pe care stadion s-o nimeri.

Daniel Șendre, după Belarus – România 0-0: “Internaționalii noștri au dat cu piciorul la găleata cu lapte în stil de mari campioni”

Fiind atât de aproape de a realiza ceva notabil, o calificare în proporție de 90% la Euro, unde să stăm și noi la masă cu lumea bună, din nou, evident că internaționalii noștri au dat cu piciorul la găleata cu lapte în stil de mari campioni, adică frumos, elegant, din foarfecă.

ADVERTISEMENT

“România – Adunații Copăceni, egalitate perfectă în Ungaria”, aș fi dat titlul pe prima pagină în locul elvețienilor, însă ei au ales unul mai bun, evident: “Am rămas pe primul loc, fară să jucăm”. (Le Matin)

Să le fie de cap jurnaliștilor străini rivali, cu caterinca lor cu tot, însă trebuie să recunoaștem că oamenii au dreptate: naționala lui Burleanu și Stoichiță are capacitatea asta unică de a revoluționa stand up-ul în fotbal!

ADVERTISEMENT

Daniel Șendre, reacție după ce Mihai Stoichiță a dat indicații tehnice din tribune la Belarus – România 0-0

“Calm, calm, calm”, striga Nea Miai din înaltul tribunei, la Drăgușin, 10 mil de Euro pe Transfermarkt și titular în Serie A. “Urcă, urcăăă!”

Mâna pâlnie la gura slobodă de cel mai director tehnic din lume și focusul pe jucătorul celor de la Parma, apoi: “Vali, pleacă în stânga, rămâi în stânga, Valiii!”

ADVERTISEMENT

Dacă nu știai că te uiți la un meci la nivel de echipe naționale, auzind indicațiile directorului tehnic al FRF, ai fi crezut că e vorba despre un meci de copii și juniori, seria 6, etapa a doua, Plăviceni.

Însă, cum am zis, știam că pe teren evoluează ce aveam mai bun în țară, oglindă – oglinjoară, la nivel de seniori, așa că noi, acasă, ne-am pus mâinile în cap. “Vai mama noastră! Cum e naționala, așa și șefii ei!”

ADVERTISEMENT

Mămăliga din Ungaria a explodat și în România, evident, unde contestatarii administrației Burleanu așteptau după colț cu parul în mână, ca de obicei.

Daniel Șendre, după Belarus – România 0-0: “Fluierul final al centralului a fost de fapt începutul circului de la București”

Fotbaliști din Generația de Aur, manageri de club, jurnaliști, cameramani, ingineri, paznici și alți oameni de fotbal l-au împachetat pe Iordănescu Junior mult înainte să ajungă la conferința de presă, unde selecționerul a apărut năucit, normal. În loc să analizeze jocul prestat de tricolori după indicațiile lui Nea Miai, Edi făcea bataie cu perne cu nu știu ce portar: “Drăguțului jucător îi amintesc un lucru: Florin Constantinovici este în staff-ul meu. Implicarea agenților e o inepție!”, a transmis, ferm, lumii întregi, fiul Generalului.

Se referea, desigur, la agenții Mossad, deși a fost evident pentru toată lumea că demenții ăia au intrat în Israel ca prin brânză, sâmbătă dimineața.

Îl felicit pe Edi pe această cale și îi împărtășesc ideile în totalitate. Ultimele meciuri din grupă trebuia să se joace toate în aceeași zi și la aceeași oră, chiar nu e normal ca Israelul să fie avantajat. Păi, ori facem fotbal, ori război!?

Valentin Mihăilă, nervos la finalul partidei. Sursă foto: Captură A1
Valentin Mihăilă, nervos la finalul partidei. Sursă foto: Captură A1

 

Despre comunicatul de ieri al Federației, în care “marea familie a Echipei Naționale” ceartă nenumiți ce sigur “nu își doresc calificarea la Euro”, numai de bine, pentru că doar băieții de la departamentul comunicare al FRF mai lipseau de pe lustră.

BRAVO, EDI! FELICITARI 9, SPITALUL, TUTUROR! 

Acum să ne luăm cu toții pastilele, pentru că peste noi vine Andorra. “Pleacă în stânga, rămâi în stânga, Valiii! Ce-ai avut cu tricoul ălaaa!?!?”

ADVERTISEMENT
2.78 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „total goluri România: peste 3.5” la meciul România - Andorra